Gå til indholdHormoner, humør og hedeture : sandheden om den søvn du snydes for, den sex du ikke har, de piller du tager og alt det andet, der indimellem gør dig til en moody bitch


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (1)


22. mar. 2018

Hvordan kan man som kvinde genvinde kontrollen over livet trods humør- og hormonsvingninger i vores præstationssamfund? For alle interesserede i kvinders psykiske og fysiske velbefindende.

Med en kombination af gammel visdom og moderne videnskab hjælper psykiateren Julie Holland kvinder til forstå egen krop, hormoner og naturlige cyklus samt den virkning, moderne medicin kan have på vores ellers så veljusterede indre funktioner. Selvhjælpsbogen er med introduktion, i tre dele og konkluderer sidst på emnet "Verden er sindssyg - men derfor behøver du ikke også blive det". Sidst i bogen findes ordliste over fagtermer.

Holland tager fat i et yderst aktuelt emne hos os kvinder. Hormoner, humør og hedeture bliver taget alvorligt, som de videnskabeligt reelle fysiske og psykiske påvirkninger de er. Holland opfordrer kvinder til, at leve på en ny måde - eller nærmere at vi skal vende os mod rødderne for at leve det gode liv. Vores liv er ude af balance med naturen og vi bliver mere og mere syge, jo mere vi fjerner os fra den. Bogen er velskrevet, letlæselig, humoristisk og videnskabelig baseret - en sjælden kombination, der i dette tilfælde er yderst vellykket.

Af andre bøger anbefales Kvindeliv


Hormonel harmoni


af Pernille Lund, der tager fat i mange af de samme emner som Holland. Hormonel harmoni er også anbefalelsesværdig og har sit fokus på hvad vi indtager, for at opnå hormonel harmoniAf andre bøger anbefales Kvindeliv af Pernille Lund, der tager fat i mange af de samme emner som Holland. er også anbefalelsesværdig og har sit fokus på hvad vi indtager, for at opnå hormonel harmoniAf andre bøger anbefales Kvindeliv af Pernille Lund, der tager fat i mange af de samme emner som Holland. Hormonel harmoni er også anbefalelsesværdig og har sit fokus på hvad vi indtager, for at opnå hormonel harmoni.

Lektørudtalelse

Af

Michelé Askja K Hvarregaard


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018