Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Holdt for nar


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

329 sider

Udgivet

2017

Ophav

Harlan Coben(forfatter)

Poul Bratbjerg Hansen(oversætter)
Genre og formroman, spænding, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


En tidligere militærkvinde må på jagt i både sin mands og sin egen fortid, da han pludselig dukker op efter at være både død og begravet


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj. 2017

af

af

Sanne Caft

d. 5. maj. 2017

Til spændings- og krimilæsere kommer her en effektiv amerikansk krimi om svig og mord. Hvad nu hvis du så din afdøde, myrdede mand lege med din to årlige datter kort efter, at han var lagt i graven - ville du så tro dine egne øjne?.

Maya er hjemsendt fra militæret. Hendes mand myrdes i romanens start, og hun tror, at hun skal til at opbygge et nyt liv som enke og finde sin plads som outsider ift hendes mands stenrige familie. Men da hun installerer et kamera for at holde øje med barnepigen, der passer hendes to-årige datter, ser hun i stedet sin afdøde mand lege med pigen. Og så begynder en efterforskning, der trækker tråde langt ind i hendes egen fortid.

Harlan Coben er næsten altid garant for velskrevne og gedigne thrillere. Også her. Hans mange romaner hører til i den bedre ende af mængden af amerikanske thriller-bestsellere. Historien har mange twists undervejs, en traumatiseret hovedperson og skumle familiehemmeligheder.

Mange af Harlan Cobens bøger er dele af serier, men denne er en fritstående historie og kan derfor være et godt sted at begynde, hvis man ikke har læst nogle af hans bøger endnu. Forfattere som Michael Connelly og Karin Slaughter appellerer til samme læsere.


litteratursiden.dk

d. 13. jun. 2017

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 13. jun. 2017

Top-tunet spænding til sidste side. Har du en læsekrise, så spring på her, så bliver du med garanti ladet op igen. Maya Stern er en sej kvinde. Hun er tidligere elitepilot i det amerikanske luftvåben....Informationer og udgaver

2019

Bog

Harlan Coben

Gad, 4. udgave

2017

Bog

Harlan Coben

Gad, 1. udgave

2017

Ebog

Harlan Coben

Gad, 1. e-bogsudgave

2017

Lydbog (net)

indlæser: Thomas Leth Rasmussen

Gad

2017

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Thomas Leth Rasmussen

Gad

2017

Lydbog (cd)

indlæser: Thomas Leth Rasmussen

Gad