Gå til indholdHold ud


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

316 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Belle håber på en karriere inden for fosterkirugi. Men da hun en sen nat redder fodboldstjernen Tanner fra en stor skandale, kommer begge deres karrierer i fare


Anmeldelser (1)


17. jul. 2020

Belle håber på en karriere inden for fosterkirugi. Men da hun en sen nat redder fodboldstjernen Tanner fra en stor skandale, kommer begge deres karrierer i fare. Nu er der ikke andet for end at lade som om de er kærester. 2. del af "Harris Brothers" er en romantisk og sexet kærlighedshistorie for yngre kvinder.

Tanner er tæt på at blive smidt af holdet, hvor også hans storebror Camden startede sin fodboldkarriere. Efter alt for mange vilde one night stands og skandaler i det engelske natteliv, må han sikre sig at sladderbladene ikke får billeder af ham nøgen og på flugt fra en jaloux kvinde. Da han ringer til sin svigerinde, Indie får han i stedet fat på hendes bramfri veninde, Belle. Belle kører ud for at redde Tanner, men pressefotograferne fanger dem fra en virkelig uheldig vinkel. For at redde deres gode rygte må Belle og Tanner lade som om, at de er kærester. Og hvem ved? Måske gemmer Tanner mere end en lækker krop under den flabede overflade? Selvstændig fortsættelse til Giv slip


, hvor Indie og Camden fandt sammenTanner er tæt på at blive smidt af holdet, hvor også hans storebror Camden startede sin fodboldkarriere. Efter alt for mange vilde one night stands og skandaler i det engelske natteliv, må han sikre sig at sladderbladene ikke får billeder af ham nøgen og på flugt fra en jaloux kvinde. Da han ringer til sin svigerinde, Indie får han i stedet fat på hendes bramfri veninde, Belle. Belle kører ud for at redde Tanner, men pressefotograferne fanger dem fra en virkelig uheldig vinkel. For at redde deres gode rygte må Belle og Tanner lade som om, at de er kærester. Og hvem ved? Måske gemmer Tanner mere end en lækker krop under den flabede overflade? Selvstændig fortsættelse til Giv slip, hvor Indie og Camden fandt sammen.

Skøn underholdning, lækre mænd og smukke, selvstændige kvinder giver også her i 2. bind i serien om "Harris Brothers en dejlig cocktail af overklasse, erotik og hede følelser. Den engelske forfatter blander sig med toppen inden for romance litteraturen.

Nyd også Bare en chance


af Elle KennedyNyd også Bare en chance af Elle Kennedy.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2021

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020