Bøger / faglitteratur / øvelser

Hold orden : en omsorgsfuld oprydningsguide


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
38 sider: ill. (nogle i farver)
Udgivet
2015
Genre og form
øvelser

Beskrivelse


Forfatteren anbefaler fx en periode på 14 dage med tilhørende afkrydsningsskema til at rydde op i et køkken. Alt skal lægges på sin faste plads, hver gang det har været brugt, og i oprydningsprocessen skal der sorteres og smides ud med hård hånd.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. sep. 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 28. sep. 2015

Der kan skrives tykke bøger om at rydde op og holde orden. Denne er ganske kort og henvender sig til dem, der har brug for tips og tricks til at komme i gang.

Forfatteren er indretningsdesigner, og med udgangspunkt i egne erfaringer slår hun i denne lille bog til lyd for et ryddeligt hjem. Alt andet lige giver orden overblik og mere overskud i hverdagen. Hun går ad de små skridts vej og anbefaler fx en periode på 14 dage med tilhørende afkrydsningsskema til at rydde op i et køkken. Alt skal lægges på sin faste plads, hver gang det har været brugt, og i oprydningsprocessen skal der sorteres og smides ud med hård hånd. Bogens afsnit er korte og de indsatte øvelsesbokse gråtonede. Der er ganske få illustrationer og ingen i farver.

Sproget er snakkende, og indholdet består overvejende af almindeligheder. Layoutet er komprimeret og uroligt, hvorved helhedsindtrykket kommer til at virke rodet.

Vi har adskillige bøger om oprydning, fx Magisk oprydningDit rummelige selvSæt dit rod på plads, Dit rummelige selv og Sæt dit rod på plads. Ingen af disse er så korte som nærværende bog. De har et mere inspirerende layout og indholdet er ikke så snakkendeVi har adskillige bøger om oprydning, fx Magisk oprydning, og Sæt dit rod på plads. Ingen af disse er så korte som nærværende bog. De har et mere inspirerende layout og indholdet er ikke så snakkendeVi har adskillige bøger om oprydning, fx Magisk oprydning, Dit rummelige selv og . Ingen af disse er så korte som nærværende bog. De har et mere inspirerende layout og indholdet er ikke så snakkende.