Gå til indholdHold orden : en omsorgsfuld oprydningsguide


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

38 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2015

genre/form

øvelserOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Forfatteren anbefaler fx en periode på 14 dage med tilhørende afkrydsningsskema til at rydde op i et køkken. Alt skal lægges på sin faste plads, hver gang det har været brugt, og i oprydningsprocessen skal der sorteres og smides ud med hård hånd


Anmeldelser (1)


28. sep. 2015

Der kan skrives tykke bøger om at rydde op og holde orden. Denne er ganske kort og henvender sig til dem, der har brug for tips og tricks til at komme i gang.

Forfatteren er indretningsdesigner, og med udgangspunkt i egne erfaringer slår hun i denne lille bog til lyd for et ryddeligt hjem. Alt andet lige giver orden overblik og mere overskud i hverdagen. Hun går ad de små skridts vej og anbefaler fx en periode på 14 dage med tilhørende afkrydsningsskema til at rydde op i et køkken. Alt skal lægges på sin faste plads, hver gang det har været brugt, og i oprydningsprocessen skal der sorteres og smides ud med hård hånd. Bogens afsnit er korte og de indsatte øvelsesbokse gråtonede. Der er ganske få illustrationer og ingen i farver.

Sproget er snakkende, og indholdet består overvejende af almindeligheder. Layoutet er komprimeret og uroligt, hvorved helhedsindtrykket kommer til at virke rodet.

Vi har adskillige bøger om oprydning, fx Magisk oprydning


Dit rummelige selv


Sæt dit rod på plads


, Dit rummelige selv og Sæt dit rod på plads. Ingen af disse er så korte som nærværende bog. De har et mere inspirerende layout og indholdet er ikke så snakkendeVi har adskillige bøger om oprydning, fx Magisk oprydning, og Sæt dit rod på plads. Ingen af disse er så korte som nærværende bog. De har et mere inspirerende layout og indholdet er ikke så snakkendeVi har adskillige bøger om oprydning, fx Magisk oprydning, Dit rummelige selv og . Ingen af disse er så korte som nærværende bog. De har et mere inspirerende layout og indholdet er ikke så snakkendeVi har adskillige bøger om oprydning, fx Magisk oprydning, Dit rummelige selv og Sæt dit rod på plads. Ingen af disse er så korte som nærværende bog. De har et mere inspirerende layout og indholdet er ikke så snakkende.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Bog

2015