Gå til indholdHjerteslag : Alberte


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

77 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Alberte har været kæreste med Malte siden 8. klasse, men til en fest i 2.g kysser hun med Lea. Er hun pludselig blevet til piger eller bare forelsket? Lettilgængelig kort fortælling om forelskelse og om at turde elske uanset køn. Til unge fra 14 år


Anmeldelser (1)


24. mar. 2021

Alberte har været kæreste med Malte siden 8. klasse, men til en fest i 2.g kysser hun med Lea. Er hun pludselig blevet til piger eller bare forelsket? Lettilgængelig kort fortælling om forelskelse og om at turde elske uanset køn. Til unge fra 14 år.

Fire bøger i serien "#Hjertehistorier", der er novellelignende fortællinger til unge læsere fra ca. 14 år. Kærligheden og lysten til en anden, ofte af samme køn, er det bærende element, men bøgerne handler også om hverdagen med skoletræthed, karakterræs og venner, identitet og tvivl om hvem man er eller gerne vil være. Bøgerne er bygget over samme skabelon med to hovedpersoner, der skiftes til at fortælle historien.

Fire feel good-noveller om kærlighed, sex og forelskelse og om at finde sig selv. Historierne er meget lette at gå til med store bogstaver og korte kapitler og vil helt sikkert hjælpe læsetrætte unge med at komme igennem "en hel bog". Det korte format giver en fin læseoplevelse på få sider. Svagheden er, at historier og hovedpersoner godt kunne have haft lidt flere nuancer.

Albertallis mange romaner om køn og seksualitet, fx Hvis det er os


er sværere, men vil tiltale de samme læsereAlbertallis mange romaner om køn og seksualitet, fx Hvis det er os er sværere, men vil tiltale de samme læsere.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020