Gå til indholdHjerteblitz


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

360 sider: ill.

Udgivet

2021

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


På privatskolen Agathe Kilde går de rige unge. På facaden ser deres liv fantastiske ud. De har dyre biler og går i dyrt tøj. Men bag facaden har de alle noget at kæmpe med i deres liv. Ungdomsbog for 14-16-årige


Anmeldelser (1)


5. nov. 2021

På privatskolen Agathe Kilde går de rige unge. På facaden ser deres liv fantastiske ud. De har dyre biler og går i dyrt tøj. Men bag facaden har de alle noget at kæmpe med i deres liv. Ungdomsbog for 14-16-årige.

Oliver og Lucia er skolens hotte søskendepar. Deres far er forstander på skolen, og med det følger privilegier, men også forventninger, som kan være svære for især Oliver at leve op til. På skolen går også Olivers kæreste Juliane, hvis bror er meget syg. Han har brug for et nyt hjerte for at overleve. Efter en sommerferie starter Bilal, som er flygtning fra Syrien, på skolen. De unge menneskers liv flettes ind i hinanden på kryds og tværs, men det er ikke just kærlighed og venskab ved første møde, og mellem dem er også flere hemmeligheder, der ikke tåler at blive røbet. Fælles for dem er deres kamp for at opretholde en facade, der kan skjule det, de hver især kæmper med på hjemmefronten.

En god ungdomsroman om relevante emner som kærlighed, seksualitet, venskab og familiehemmeligheder, som mange unge vil kunne genkende.

Charlotte Fischer har skrevet to andre romaner, der foregår i samme univers - Darling Daniel


Smukke dreng


Som ringe i vandet


og Smukke dreng. En anden i samme genre er Som ringe i vandetCharlotte Fischer har skrevet to andre romaner, der foregår i samme univers - Darling Daniel og . En anden i samme genre er Som ringe i vandetCharlotte Fischer har skrevet to andre romaner, der foregår i samme univers - Darling Daniel og Smukke dreng. En anden i samme genre er Charlotte Fischer har skrevet to andre romaner, der foregår i samme univers - Darling Daniel og Smukke dreng. En anden i samme genre er Som ringe i vandet.

Lektørudtalelse

Af

Mette Balle Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021