Gå til indholdHjerteblink


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

352 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Mark går i hundene, mens hans søster Maja er skilsmisseadvokat med angst for rollen som bonusmor og kæreste. Den romantiske Mona leder desperat efter den eneste ene, og Agathes 38-års bryllupsdag bliver ikke, som den plejer. Skæbner krydses i denne feel good-kærlighedsroman for voksne


Anmeldelser (1)


6. okt. 2020

Mark går i hundene, mens hans søster Maja er skilsmisseadvokat med angst for rollen som bonusmor og kæreste. Den romantiske Mona leder desperat efter den eneste ene, og Agathes 38-års bryllupsdag bliver ikke, som den plejer. Skæbner krydses i denne feel good-kærlighedsroman for voksne.

En far, der forlod sine børn for at starte et nyt liv op sammen med en ny kvinde, kaster skygger gennem de kommende generationers opfattelse af kærlighed. De 2 sammenhængende romaner følger 5 hovedpersoner, hvis skæbne krydser ind og ud af hinandens liv. Fælles for dem alle, er at de hver især lærer noget om kærlighed på tværs af familiebånd, skæbnen og generationer.

De mange hovedpersoners skæbner flettes ubesværet sammen i en form, som vi kender fra filmen "Love Actually". Det fungerer bragende godt og Marie Louise Cornelius' første romaner for voksne er allerede kåret som "Årets roman" til Mofibo Awards 2020 og solgt til udgivelse i udlandet.

Nyd også Annette Bjergfeldts Højsangen fra Palermovej


Nyd også Annette Bjergfeldts Højsangen fra Palermovej.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2020