Gå til indholdHjemløs : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

439 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2017


Beskrivelse


To drab og en bortførelse blandt hjemløsemiljøet i Kildeparken i Aalborg må have en sammenhæng, som Rigspolitiets drabstaskforce med Kristian Swane i spidsen tilkaldes for at løse


Anmeldelser (4)


23. feb. 2017

To drab og en bortførelse blandt hjemløsemiljøet i Kildeparken i Aalborg må have en sammenhæng, som Rigspolitiets drabstaskforce med Kristian Swane i spidsen tilkaldes for at løse. For alle yndere af klassiske politiromaner.

I den fjerde bog i serien om Kristian Swane og hans team kaldes de til Aalborg. En hjemløs er blevet myrdet, og det er svært at finde motiv. Snart sker der et andet brutalt drab i miljøet, og ikke mindst da der venter et internationalt topmøde på Hotel Hvide Hus, presses der på for en opklaring. Sideløbende er den tidligere jægersoldat Morten personligt involveret og foretager sine egne undersøgelser. Gradvist kommer både Morten og politiet på sporet af en større sammensværgelse.

Det er godt og solidt håndværk, der stille og metodisk bygger op til en dramatisk afslutning. Absolut i den bedre ende af den danske krimiliga.

I modsætning til de fleste nyere nordiske krimier, spiller opklarernes privatliv næsten ingen rolle, men plotmæssigt kan Jakob Knudsen sammenlignes med både Henning Mankell og Jussi Adler-Olsen.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson

Litteratursiden.dk [online]

Af

Hanne Guldhammer Møller

2017-04-20

Politiken

Af

Anne Bech-Danielsen

d. 18. jun. 2017

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 26. mar. 2017


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017