Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hjem til stjernerne : roman


Detaljer

Seneste udgave, lydbog (cd-mp3)


Sprog

dansk

Omfang

1 cd i 1 mappe (mp3) 7 t., 48 min.

Udgivet

2020

Ophav

Carey Heywood(forfatter)

Maj Johansen(indlæser)

Louise H.A. Trankjær(oversætter)

Rie Lund Rosenkilde(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Ejendomsmægleren Abby skal finde et hus til Spencer, som hun ikke har set siden high school. Han er gået fra nørd til superlækker astronom, men tør ikke tro på, at skolens populære pige nu er interesseret i ham


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jun. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 29. jun. 2020

Ejendomsmægleren Abby skal finde et hus til Spencer, som hun ikke har set siden high school. Han er gået fra nørd til super lækker astronom, men tør ikke tro på, at skolens populære pige nu er interesseret i ham. 3. selvstændige bind i "Woodlake-serien" for unge kvinder, der elsker en god romantisk historie.

Abby Thompson elsker sit hus, sin kat og livet i Woodlake. Men da hendes elskede hus styrter i et jordfaldshul, får hun brug for sine brødres hjælp og ikke mindst for at tjene ekstra penge. Derfor har hun ikke lyst til at afslå opgaven med at hjælpe Spencer med at finde et hus, selvom hun hellere ville date ham. Spencer er efter flere års universitetsstudier flyttet tilbage til Woodlake, hvor han har fået arbejde som astronom. Han husker udmærket Abby, som han var dybt forelsket i, da de gik i high school sammen. Men han føler sig stadig som den kiksede nørdede fyr, når han er sammen med hende og tør slet ikke tro på, at hun er vild med ham. Forhindringer er der nok af, men kan de holde sig fra hinanden?.

Carey Heywood er altid god for en underholdende historie og det gælder også her. Historien om jordfaldshullet bliver en smule søgt, men skidt med det, når romantikken blomstrer i Woodlake og Abbys sexede brødre også er med på sidelinjen i denne bog.

Samantha Youngs Scotland Streethandler også om et par, der genopliver deres ungdomsforelskelse.Informationer og udgaver

2020

Bog

Carey Heywood

Palatium, 1. udgave

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Maj Johansen

AV Forlaget Den Grimme Ælling

2020

E-bog

Carey Heywood

Palatium, 1. udgave

2020

Lydbog (online)

indlæser: Maj Johansen

Palatium Books