Gå til indholdHjem til jul


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

232 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2008

Originaludgave

2008


Anmeldelser (3)


20. okt. 2008

En rigtig coffetablebog, der viser og fortæller om 12 boliger ved juletid. Alle store, flotte og gennemstylede, men dog så behersket julede, at boligerne også fremtræder som de gør i årets 11 andre måneder.

Lise Septimius Krogh har besøgt 12 hjem, som alle er noget særligt - og ikke kun ved juletid. De fleste afslører også at have økonomisk såvel som erhvervsmæssig baggrund for at interessere sig/ have talent for en personlig indretning, og præsenterer tillige qua deres fag deres stil. Alligevel er den enkle nordiske stil, det hvide/sorte, bakker med lys og kugler, eksklusiv julepynt mv. stort set gennemgående. Boligerne, som bl.a. tæller herregård, landpalæ og en tidligere jagthytte er gennemfotograferede, og Kristian Septimius Kroghs billeder er smukke og stemningsfulde bl.a. med imponerende halls og snoede trapper. Eksteriørbillederne heldigvis med sne! I hver boligreportage et pyntet juletræ og et julebord samt en opskrift på småkager eller konfekt. Teksten, som fortæller om boligernes historier og familiernes juletraditioner er, måske præget af årstidens stemning, lidt højtidelig og følelsesladet.

Som andre boligreportagebøger, først og fremmest en flot bladrebog. Egentlige ideer findes mere varierede i fx Nu er det jul igen af A. Eckmann.

Flot fotograferet boligbog med 12 store og smagfulde boliger ved juletid. Selvom det mere er en bladre- end egentlig idébog, kan der selvfølgelig både i indretning og udsmykning være ideer at hente.

Lektørudtalelse

Af

Lene Kristiansen

Kristeligt dagblad

Af

Helle Sahl Madsen

d. 27. nov. 2008

Politiken

Af

Lise Garsdal

d. 6. dec. 2008


Informationer og udgaver

Bog

2008

Bog

2008