Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hjem til Holly Close Farm : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

342 sider

Udgivet

2021

Ophav

Julie Houston(forfatter)
Genre og formroman, chick lit, kærlighedsromaner, romaner

Beskrivelse


Da et knust hjerte sender arkitekten Charlie tilbage til forældrene i Yorkshire, er hun ulykkelig. Men arven af ejendommen Holly Close Farm sætter gang i en række af skæbnesvangre men lykkelige begivenheder. Henvender sig til alle læsere af chick lit og feel good-romaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jul. 2021

af

af

Merete Trap

d. 6. jul. 2021

Da et knust hjerte sender arkitekten Charlie tilbage til forældrene i Yorkshire, er hun ulykkelig. Men arven af ejendommen Holly Close Farm sætter gang i en række af skæbnesvangre men lykkelige begivenheder. Henvender sig til alle læsere af chick lit og feel good-romaner.

Da Charlie Maddisons kæreste viser sig at være en utro bedrager, vender hun hjem til sit barndomshjem i Yorkshire. Da Charlie og hendes søster uventet arver en bygning af deres oldemor Madge, den ukendte ejendom Holly Close Farm, tager livet en uventet drejning. Mens Charlie renoverer ejendommen, får hun også indblik i oldemoderens liv, et indblik der kan forklare hvorfor Holly Close Farm har været holdt hemmelig. Engelske Julie Houston har også udgivet En landsbyaffærepå dansk.

Dette er en rigtig dejlig varm, romantisk og hyggelig roman om at finde hjem og finde sig selv, om familiehemmeligheder, stærke kvinder og selvfølgelig om kærlighed. Bogen har et behageligt og flydende sprog, og fletter stille og roligt en fortælling om kærlighed og skæbne i fortid og nutid sammen. Rammen er det hyggelige, engelske landsbymiljø, og der er også plads til lidt humor.

Bogen kan sammenlignes med andre hyggelige feel good-romaner, som fx Boghandlen ved Themsens bredRæk mig stjernerne


. Kan man lide denne genre, kan man også kaste sig over Jojo Moyes forfatterskab, hvor familiehistorier også ofte står i centrum, fx Ræk mig stjernerneBogen kan sammenlignes med andre hyggelige feel good-romaner, som fx Boghandlen ved Themsens bred. Kan man lide denne genre, kan man også kaste sig over Jojo Moyes forfatterskab, hvor familiehistorier også ofte står i centrum, fx .Informationer og udgaver

2021

Bog

Julie Houston

Palatium, 1. udgave

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Anna Rose

AV Forlaget Den Grimme Ælling

2021

E-bog

Julie Houston

Palatium, 1. udgave

2021

Lydbog (online)

indlæser: Anna Rose

Palatium Books