Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Historier fra de syv grave


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

90 sider

Udgivet

2016

Ophav

Peter Mouritzen(forfatter)
Genre og formroman, gys
Sværhedsgrad

for højtlæsning


Beskrivelse


En ældre forfatter er i Lissabon lige omkring Halloween, og det bliver en ganske særlig oplevelse med helt specielle, risikable, dødsensfarlige og inspirerende oplevelser


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 25. okt. 2016

Mærkelig, gysende og velskrevet roman om en forfatters oplevelser i Lissabon omkring halloween. God til højtlæsning og udbytterig for både voksne og børn/unge. Højtlæsning fra 7 år og selvlæsning fra 11 år.

En ældre forfatter er et par dage i Lissabon lige omkring Halloween, og det bliver en ganske særlig oplevelse. Ikke mindst fordi han møder en mystisk pige, som viser ham vej til helt specielle, risikable, dødsensfarlige og inspirerende oplevelser allehelgensaften i "De dødes By" - og 7 aldrig skrevne historier, som har ligget gemt i forfatterens indre arkiv.

Peter Mouritzen er helt sin egen og han udfordrer sine læsere og fører dem ind i et helt særligt univers, der i første omgang er lidt mærkeligt og snart efter præget af ulykke, frygt, og død. Sproget er knapt og romanen egner sig særdeles godt til højtlæsning og den vil være udbytterig for såvel læser som lytter. Omslaget understreger bogens drømmeagtige univers.

I teksten er der henvisning til 2 af forfatterens ældre bøger: Den sidste dørDødningedukken


Drengen der fik en hunds hjerte


Papirdrengen


og Dødningedukken. Louis Jensens Drengen der fik en hunds hjerte og Tina Sakura Bestles Papirdrengen er også gode bud på udfordrende højtlæsningsbøger for de 7 til 12-årigeI teksten er der henvisning til 2 af forfatterens ældre bøger: Den sidste dør og . Louis Jensens Drengen der fik en hunds hjerte og Tina Sakura Bestles Papirdrengen er også gode bud på udfordrende højtlæsningsbøger for de 7 til 12-årigeI teksten er der henvisning til 2 af forfatterens ældre bøger: Den sidste dør og Dødningedukken. Louis Jensens og Tina Sakura Bestles Papirdrengen er også gode bud på udfordrende højtlæsningsbøger for de 7 til 12-årigeI teksten er der henvisning til 2 af forfatterens ældre bøger: Den sidste dør og Dødningedukken. Louis Jensens Drengen der fik en hunds hjerte og Tina Sakura Bestles er også gode bud på udfordrende højtlæsningsbøger for de 7 til 12-årige.


Politiken

d. 13. jan. 2017

af

af

Steffen Larsen

d. 13. jan. 2017


Børn & bøger

Årg. 70, nr. 1 (2017)

af

af

Eiler Jensen

Årg. 70, nr. 1 (2017)Informationer og udgaver

2016

Bog

Peter Mouritzen

Jensen & Dalgaard

2017

E-bog

Peter Mouritzen

Jensen & Dalgaard