Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hinsides tavsheden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

295 sider

Udgivet

2017

Ophav

Philip Kerr(forfatter)

Ole Steen Hansen(oversætter)
Genre og formroman, romaner, krimi
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Krimi. I 1956 arbejder Bernie Gunther under falsk navn som receptionschef ved den franske Riviera. Fortiden indhenter ham dog, da han indblandes i et pengeafpresningsforsøg mod W. Somerset Maugham


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2017

af

af

Per Månson

d. 22. mar. 2017

I 1956 arbejder Bernie Gunther under falsk navn som receptionschef ved den franske Riviera. Fortiden indhenter ham dog, da han indblandes i et pengeafpresningsforsøg mod Somerset Maugham. For alle fans af gode thrillere og spionromaner.

Bernie lever fint og stille under dække og hygger sig med ugentlige bridgespil og det fredelige receptionistjob. Men en dag dukker en gammel fjende op, nazisten Harold Henning, og han har skumle planer for med sin gamle modspiller. Bernie skal være mellemmand i en afpresningssag mod den aldrende forfatter Somerset Maugham. Sagen har tråde tilbage til det sovjettiske spionnetværk De fire fra Cambridge, der er ved at blive trevlet op, og hvor de første to er flygtet til Moskva.

Det er elvte bind i "Berlin Noir serien", men den kan læses selvstændigt. Kerr holder heldigvis stadig samme meget høje niveau og forstår igen at blande historiske personer og facts ind i sin fiktion. Bogen er hæsblæsende spændende og giver sit eget bud på teorier om infiltreringer i det britiske efterretningsvæsen. Skrevet med britisk elegance og humor.

Bernie Gunther er i slægt med de mest kyniske af alle detektiver som heltene hos Chandler og Hammett. Spændingsmæssigt ligger handlingen på linje med bl.a. le Carré.


Politiken

d. 7. apr. 2017

af

af

Kim Skotte

d. 7. apr. 2017Informationer og udgaver

2017

Bog

Philip Kerr

Modtryk, 1. udgave

2017

Ebog

Philip Kerr

Modtryk, 2. udgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Bent Otto Hansen

Nota

2017

Lydbog (net)

indlæser: Bent Otto Hansen

Modtryk

2017

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Bent Otto Hansen

Modtryk

2017

Lydbog (cd)

indlæser: Bent Otto Hansen

Modtryk