Gå til indholdHinsides tavsheden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

295 sider

Udgivet

2017

genre/form

roman,

romaner,

krimiOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Krimi. I 1956 arbejder Bernie Gunther under falsk navn som receptionschef ved den franske Riviera. Fortiden indhenter ham dog, da han indblandes i et pengeafpresningsforsøg mod W. Somerset Maugham


Anmeldelser (2)


22. mar. 2017

I 1956 arbejder Bernie Gunther under falsk navn som receptionschef ved den franske Riviera. Fortiden indhenter ham dog, da han indblandes i et pengeafpresningsforsøg mod Somerset Maugham. For alle fans af gode thrillere og spionromaner.

Bernie lever fint og stille under dække og hygger sig med ugentlige bridgespil og det fredelige receptionistjob. Men en dag dukker en gammel fjende op, nazisten Harold Henning, og han har skumle planer for med sin gamle modspiller. Bernie skal være mellemmand i en afpresningssag mod den aldrende forfatter Somerset Maugham. Sagen har tråde tilbage til det sovjettiske spionnetværk De fire fra Cambridge, der er ved at blive trevlet op, og hvor de første to er flygtet til Moskva.

Det er elvte bind i "Berlin Noir serien", men den kan læses selvstændigt. Kerr holder heldigvis stadig samme meget høje niveau og forstår igen at blande historiske personer og facts ind i sin fiktion. Bogen er hæsblæsende spændende og giver sit eget bud på teorier om infiltreringer i det britiske efterretningsvæsen. Skrevet med britisk elegance og humor.

Bernie Gunther er i slægt med de mest kyniske af alle detektiver som heltene hos Chandler og Hammett. Spændingsmæssigt ligger handlingen på linje med bl.a. le Carré.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson

Politiken

Af

Kim Skotte

d. 7. apr. 2017


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2017

Bog

2017

Lydbog (cd)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017