Gå til indholdHesten - et dyr med sjæl


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

256 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Anmeldelser (1)


24. mar. 2015

Godbid af flot fotobog og kulturel beskrivelse af hesten for dig som holder af at sidde i sadlen, klø en mule, eller blot beundrer heste på afstand.

Bob Langrish fanger mere end 250 farvefotos med sit kamera og Nicola Jane Swinney skriver ordene i deres fælles bog, hvor de ser hesten som et væsen med en sjæl og "en stærk individuel personlighed". Bogen beskriver hesten som kulturelt fænomen i en række tema-afsnit. Her er heste på film, vildheste, araberheste, iberiske heste, europæiske heste, amerikanske heste, alverdens ponyer, føl og koldblodsheste. I sit indledende afsnit "Hesten - et dyr med sjæl" skriver Nicola Jane Swinney bl.a.: "men hesten er så meget mere end et kæledyr eller et transportredskab. Jeg har utallige gange hørt ejere sige om deres hest eller pony "han er sådan et rart menneske".".

Flot fotobog, der går lige i hjertet og i følelserne på alle som holder af heste. Jeg fanges af araberens fremadrettede ører og smukke nysgerrige blik, af den flotte pinto-farvede mustang, af shirehoppen med føl og af det lille rødbrune miniatureheste-føl som synes stolt at møde verden med et udtryk som siger "se på mig!". Skøn hestebog, der beviser at heste selvfølgelig har en sjæl.

Der findes en udgave fra 2005 med samme sidetal. En endnu flottere bog om hestens kulturelle betydning er En verden af heste


Hesten


HestenDer findes en udgave fra 2005 med samme sidetal. En endnu flottere bog om hestens kulturelle betydning er En verden af heste Der findes en udgave fra 2005 med samme sidetal. En endnu flottere bog om hestens kulturelle betydning er En verden af heste Hesten.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby


Informationer og udgaver

Bog

2015