Bøger / faglitteratur til børn / øvelser

Hestekunster : lær din hest at lave sjove tricks


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
86 sider: ill. i farver
Udgivet
2007
Genre og form
øvelser

Beskrivelse


Trin for trin, og med mange illustrationer gennemgås, hvordan man lærer hesten cirkusdressur.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Søren Brunbech

2007

Henvender sig til interesserede hestefolk, der gerne vil vide mere om, og lære af, den måde cirkusfolk træner deres heste. Flot forside og masser af billeder af heste under træning, der vil gå lige ind hos voksne og store børn (piger) med hesteinteresse.

Suzanne Berdino er cirkusprinsesse i Cirkus Arena og blandt verdens dygtigste hestetrænere inden for frihedsdressur. Hun viser trin for trin, og med mange illustrationer, hvordan man lærer hesten cirkusdressur, og begynder med de grundlæggende lydighedsøvelser, der er grundlaget for de mere spektakulære tricks. Ifølge forfatteren vil tricksene kunne læres af alle sunde og voksne heste, men det kræver tid, tålmodighed, ubegrænset kærlighed til hesten og en vilje til at træne hesten på dens egne præmisser. Ind imellem er der historier om livet med hestene i cirkus.

Angelika Schmelzers ABC i arbejde fra jorden, 2002 er en mindre bog, der også omhandler frihedsdressur.

Suzanne Berdino fra Cirkus Arena formidler her sin store viden om dressur af heste. Mange gode og instruktive fotos, og en bred appel både til rutinerede heste-ejere og til dem som måske bare drømmer om et liv med heste.