Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hertugens hævn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

505 sider

Udgivet

2022

Ophav

Sarah MacLean(forfatter)

Astrid Heise-Fjeldgren(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, historiske romaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Lady Henrietta bliver snart 29. Hun vil ikke giftes, men klare sig selv og overtage faderens virksomhed. Det er bare ikke så nemt i 1830'ernes London, men så møder hun Whit, der er en del af "The Bareknuckle Bastards". Lidenskabelig kærlighedsromance for alle der elsker kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. mar. 2022

af

af

Maria Sjøblom

d. 18. mar. 2022

Lady Henrietta bliver snart 29. Hun vil ikke giftes, men klare sig selv og overtage faderens virksomhed. Det er bare ikke så nemt i 1830'ernes London, men så møder hun Whit, der er en del af "The Bareknuckle Bastards". Lidenskabelig kærlighedsromance for alle der elsker kærlighedsromaner.

Lady Henrietta er både høj, bramfri og buttet. Hun er derfor ikke særligt eftertragtet på ægteskabsmarkedet. Til gengæld er hun både hårdtarbejdende og en dygtig forretningskvinde. Da hun ved et tilfælde møder smugleren Whit, bliver hun tiltrukket af hans bryskhed og det ligefremme liv i slummen i Covent Gardens. Men Whit har en større plan end blot at give efter for sin betagelse af Lady Henrietta. Et forhold mellem to så egenrådige mennesker vil vel heller ikke kunne fungere?.

Skøn og sexet anden del i trilogien "Bareknuckle Bastards". Heltene i Sarah MacLeans romaner er ikke just dydige adelsmænd, men svedige og stærke smuglere. Dét sætter blus under lidenskaben og den kvindelige heltindes selvstændighedstrang.

Nyd også den lidenskabelige Min indtil midnataf Lisa Kleypas.Informationer og udgaver

2022

Bog

Sarah MacLean

Flamingo, 1. udgave

2022

Ebog

Sarah MacLean

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Kristine Brendstrup

Flamingo

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Kristine Brendstrup

Flamingo