Bøger / skønlitteratur / roman

Henning elsker at få smæk : 92 forestillinger om medpassagerer i Kystbanen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
Ca. 110 sider
Udgivet
2018
Ophav
Genre og form
roman, humor, romaner
Originaludgave
2018

Beskrivelse


En pendlers forestillinger om 92 forskellige medpassagerer på den daglige tur med Kystbanen. Vi møder blandt andet skolelæreren Lena, der har en affære med billedkunstlæreren Uffe, og Henning, der er kontorchef i indenrigsministeriet, og som godt kan lide at gå i kjole.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2018

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 15. nov. 2018

92 små forestillinger om forfatterens medpassagerer i toget. For dem der holder af novellegenren.

Bogen er blevet til på forfatterens daglige ture med Kystbanen. Det startede med, at han delte sin forestilling om sidemanden på Facebook. Hver forestilling er mellem en halv og en hel side lang og passer derfor perfekt til Facebooks format. Bogen indledes med et forord, der forklarer forfatterens baggrund for bogen, og herefter følger de 92 forestillinger. Vi møder blandt andet skolelæreren Lena, der har en affære med billedkunstlæreren Uffe. Eller hvad med Henning, der er kontorchef i indenrigsministeriet, og som godt kan lide at gå i kjole og elsker at få smæk. Vi møder også den sammenbidte René, der hader sine bonusbørn og har skaffet sovemiddel, så der kan komme ro på dem.

En sjov udgivelse, der får lattermusklerne på arbejde. Det fungerer rigtig fint med små hverdagsforestillinger fra forfatterens togture. Sproget er letlæseligt, og alle kan være med.

Forfatteren har tidligere udgivet UdspringTrekantEr I der? og Trekant. Er I der? er en roman, der også startede på Facebook, men senere er kommet som bog. Den er dog rettet mod ungeForfatteren har tidligere udgivet Udspring og . Er I der? er en roman, der også startede på Facebook, men senere er kommet som bog. Den er dog rettet mod ungeForfatteren har tidligere udgivet Udspring og Trekant. er en roman, der også startede på Facebook, men senere er kommet som bog. Den er dog rettet mod unge.