Gå til indholdHende der lod sig føre af vinden : en shamans tilblivelse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

228 sider

Udgivet

2013

genre/form

erindringerOriginaludgave

2013


Beskrivelse


Forfatterens beretning om sin rejse til Sydafrika og sin indvielse til sangoma (shaman), der blandt andet indebar træning af intuitive kræfter, drømmearbejde, mødet med naturen og en proces i personlig udvikling, der nær kostede hende livet


Anmeldelser (1)


13. nov. 2013

Bogen kan læses af alle med interesse for det spirituelle.

Med humor og stor ærlighed fortæller Lærke Ebbe i selvbiografisk stil, hvordan hun fører sit ønske om at blive sangoma/shaman ud i livet. I en tidlig alder stifter Lærke Ebbe bekendtskab med det spirituelle, og da hun som ung rejser til Afrika, møder hun den autentiske afrikanske befolkning og fascineres af dens pagt med naturen og det spirituelle i mennesket. Hun træffer to af landsbyens sangomaer og inviteres i lære som shaman. Vi følger i denne bog Lærkes rejse gennem hårde fysiske og psykiske strabadser, for at nå målet: At blive den første dansker, der lader sig indvie til shaman. Bogen er skrevet i et let forståeligt sprog, der åbner en verden om drømme, forsyn, bevidsthedsudvidelse og naturens kræfter for sin læser. En intens fortælling om en ung kvindes opofrelse for at nå en indre, spirituel udvikling.

Om emnet på dansk foreligger bl.a. Tedlock: Kvinden i shamanens krop, 2006.

Selvbiografisk bog om Lærke Ebbe, den første dansker, der lader sig indvie til shaman. Bogen kan læses af alle med særlig interesse for det spirituelle.

Lektørudtalelse

Af

Louise Urban Andersen


Informationer og udgaver

Bog

2013