Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hemmeligheden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

315 sider

Udgivet

2022

Ophav

Tess Gerritsen(forfatter)

Anne Mette Poulsen(oversætter)
Genre og formroman, krimi, romaner

Beskrivelse


Det skamferede lig af en ung kvinde bliver fundet i en lejlighed, der er udsmykket med plakater fra horrorfilm. Imens frygter en anden ung kvinde, at hun er morderens næste offer, for hun har en mørk hemmelighed, der kan afsløre noget. Til krimi-læsere der kan tåle uhygge og grusomme detaljer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2022

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 1. apr. 2022

Det skamferede lig af en ung kvinde bliver fundet i en lejlighed, der er udsmykket med plakater fra horrorfilm. Imens frygter en anden ung kvinde, at hun er morderens næste offer, for hun har en mørk hemmelighed, der kan afsløre noget. Til krimi-læsere der kan tåle uhygge og grusomme detaljer.

Det kvindelige makkerpar er igen på banen i dette tolvte bind i serien om retsmedicineren Isles og kriminalassistenten Rizzoli. En seriemorder er på spil, og de rituelle udstillinger af ofrene genkalder minder om en gammel sag. En sag, som måske har tråde til Isles' mørke fortid, som hun nu er tvunget til at se i øjnene. Parallelt møder vi kvinden Holly, der bærer på en hemmelighed, der kan være med til at opklare sagen, men den må hun for alt i verden ikke afsløre!.

En virkelig spændende og til tider uhyggelig pageturner med et gennemtænkt plot og autentiske personer, der tager troværdige valg. Bøgerne i serien "En Rizzoli og Isles krimi" kan godt læses selvstændigt, men fordi der refereres til hændelser i tidligere bind, vil jeg anbefale, at man begynder med første bind KirurgenDe mange medicinske detaljer vidner om, at forfatteren er uddannet læge, og hendes forkærlighed for gyserfilm giver historien lidt ekstra krydderi.

Stemningen og den kvindelige retsmediciner fik mig tilbage i tiden til Patricia Cornwells Scarpetta-krimier, der begynder med Post mortemLæsere af Karin Slaughter og Chris Carter vil også (u)hygge sig her.Informationer og udgaver

2022

Bog

Tess Gerritsen

Jentas, 1. udgave

2022

Lydbog (cd-mp3)

mp3

Jentas,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2022

E-bog

Tess Gerritsen

Jentas

2022

Lydbog (online)

indlæser: Dan Schlosser

Jentas