Gå til indholdHellere halvgammel end helt død : en optimistisk fortælling om livet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

244 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


40 sæsoner på Cirkusrevyen. Så kan de fleste nok gætte at det handler om skuespilleren Ulf Pilgaard. Læs her Ulfs egen beretning om sit liv og gøren. Læs også om hans livsfilosofi samt meget andet. For dem, der ynder danske skuespiller-biografier og for fans af Ulf Pilgaard


Anmeldelser (5)


29. jul. 2021

40 sæsoner på Cirkusrevyen. Så kan de fleste nok gætte at det handler om skuespilleren Ulf Pilgaard. Læs her Ulfs egen beretning om sit liv og gøren. Læs også om hans livsfilosofi samt meget andet. For dem, der ynder danske skuespiller-biografier og for fans af Ulf Pilgaard.

Ulf Pilgaard kommer vidt omkring i denne biografi, der er udfærdiget i samarbejde med journalist og forfatter Ole Sønnichsen. Læs bl. a. om Ulfs lange teater- og filmkarriere, om tabet af hans kone Gitte, om samarbejde med store danske skuespillere og om det at blive sat i bås som "den sjove, høje, ranglede mand". Teksten er løbende flankeret af diverse fotomateriale både på og udenfor scenen.

Ulf er hudløs ærlig og man fornemmer virkelig hans tilstedeværelse bogen igennem. Anekdoterne, som Ulf fortæller, kommer som perler på en snor, og man er godt underholdt. Teksten er yderst velskrevet og man føler sig til tider som fluen på væggen, når Ulf fortæller om sine mange meritter.

For yderligere biografisk litteratur om og af danske skuespillere se fx Bent Mejdings Mit liv som papegøje


Undskyld, jeg blander mig


eller Lisbeth Dahls Undskyld, jeg blander migFor yderligere biografisk litteratur om og af danske skuespillere se fx Bent Mejdings Mit liv som papegøje eller Lisbeth Dahls For yderligere biografisk litteratur om og af danske skuespillere se fx Bent Mejdings Mit liv som papegøje eller Lisbeth Dahls Undskyld, jeg blander mig.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen

Kristeligt dagblad

Af

Søren Hermansen (f. 1951-02-07)

d. 16. dec. 2021

Jyllands-posten

Af

Jacob Wendt Jensen

d. 28. aug. 2021

Berlingske tidende

Af

Jakob Steen Olsen

d. 6. sep. 2021

Politiken

Af

Per Lykke

d. 30. okt. 2021


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Bog stor skrift

2021

Ebog

2021