Gå til indholdHelle - i samtaler med Ninka


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

202 sider

Udgivet

2011

Originaludgave

2011


Beskrivelse


af Anne Wolden-Ræthinge.

Ninka og Helle Thorning-Schmidt (f. 1966) samtaler om privatpersonen Helle og hendes grundlæggende værdier, men også om at være leder og hvorfor hun ikke kunne vælge andet end at blive socialdemokrat


Anmeldelser (7)


19. maj. 2011

Målgruppen er alle læsere af biografier og samtalebøger med politikere. Desuden vil den have interesse for vælgere, der følger den aktuelle politiske udvikling i Danmark.

Bogen er blevet til gennem en række samtaler over længere tid mellem Ninka og Helle Thorning-Schmidt. Ninka stiller spørgsmål inden for en bred gruppe af emner i relation til privatpersonen bag den kendte og fremtrædende politiker. Bogen er opdelt i afsnit efter emner og begreber som kærlighed, hverdagsliv, begejstring, inspiration, pressens magt, det private, velfærdsstaten, den sociale arv. Herunder besvarer hovedpersonen konkrete spørgsmål om sine erfaringer fra barndomslivet og med forældre, kærlighed, venner og familieliv. Derigennem vises et portræt af en international og politisk tænkende kvinde med ukonventionelle holdninger til ligestillingspolitik og med en livsindstilling om ansvarlighed og ærlighed i sit private og politiske arbejde. Bogen slutter med registre over personer, navne og begreber.

Der er udkommet en del bøger om personen og politikeren Helle Thorning-Schmidt og den politiske situation i Danmark, hvor den nyeste er Helle eller Løkke? fra 2010. Ninkas nye bog handler om den personlige og private person bag statsministerkandidaten.

Bogen giver et ligefremt og åbent billede af lederen af Socialdemokratiet, som er kandidat til statsministerposten. Gennem Ninkas gode og interessante spørgsmål og bogens letlæste sprog, kommer læseren tættere på privatpersonen Helle Thorning-Schmidt.

Lektørudtalelse

Af

Kirsten Katholm

Jyllands-posten

Af

Dennis Nørmark

d. 25. maj. 2011

Berlingske tidende

Af

Mads Kastrup

d. 24. maj. 2011

Politiken

Af

Lars Trier Mogensen

d. 24. maj. 2011

Weekendavisen

Af

Ulrik Høy

d. 27. maj. 2011

Kristeligt dagblad

Af

Henrik Hoffmann-Hansen

d. 1. jun. 2011

Børsen

Af

Jonas Hindsholm Bentzen

2011-05-27


Informationer og udgaver

Bog

2011