Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Helende tantra : vejen til kærlighed, frihed, heling og sexuel ekstase


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

172 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Mogens Kjær (f. 1946-03-27)(forfatter, illustrator)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj. 2016

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 3. maj. 2016

Bog om tantra, der behandler emnet både religiøst og verdsligt. For voksne med interesse i tantrasex.

Guide til tantraens verden. Først beskrives tantraens hinduistiske udgangspunkt, dernæst sættes tantraen ind i en kristen kulturforståelse, og forfatteren beskriver kirkens forhold til sex gennem historien. Efter den religiøse baggrundsviden forklares de seksuelle teknikker. Først beskrives orgasmen hos mænd og kvinder, dernæst følger et afsnit om, hvordan man kommer i form til tantra via bækkenbundsøvelser, maveåndedræt, afslapning, yoga, meditation m.m. Derefter følger egentlige seksuelle tantraritualer, man kan følge punkt for punkt eller lade sig inspirere af.

Smuk og delikat bog skrevet med passion for og kærlighed til emnet. En virkelig god tantrabog, der er til at forstå for lægmænd, der "bare" gerne vil prøve tantra af - samtidigt med at den giver en forholdsvis grundig indføring i den religiøse baggrund, og fastholder at tantra er meget mere end bare sex. Forfatteren tager på en fin måde afstand fra kirkens syn på sex igennem århundreder uden at tage afstand fra det religiøse. Bogens farve- og papirvalg samt de smukke håndtegninger af elskende passer perfekt til indholdet.

Tantrisk kærlighedSeksualitet og tantra


har også den praktiske tilgang til tantra samtidig med religiøse/spirituelle beskrivelser. Seksualitet og tantra kan anbefales, hvis man ønsker en tantrabog med stor fokus på det spirituelleTantrisk kærlighed har også den praktiske tilgang til tantra samtidig med religiøse/spirituelle beskrivelser. kan anbefales, hvis man ønsker en tantrabog med stor fokus på det spirituelle.


Kristeligt dagblad

d. 26. maj. 2016

af

af

Sørine Gotfredsen

d. 26. maj. 2016Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Julie Hennecke Hartmann

Det Nye Menneske, 1. udgave