Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Helenas hemmelighed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

460 sider

Udgivet

2020

Ophav

Lucinda Riley(forfatter)

Ulla Lauridsen(oversætter)
Genre og formroman, slægtsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Helena vender tilbage til sommerhuset på Cypern efter 24 år. Det bliver en sommer, hvor fortidens hemmeligheder ikke længere kan skjules. Men er hun parat til at risikere sit ægteskab?


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. apr. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 12. apr. 2019

Helena vender tilbage til sommerhuset på Cypern efter 24 år. Men det bliver en sommer, hvor fortidens hemmeligheder ikke længere kan skjules. Familiesaga om at stå ved sine livsvalg. For voksne kvinder i alle aldre.

Den smukke Helena har tidligere været en feteret balletstjerne. Nu er hun mor til 2, gift med William og vender tilbage for at tilbringe sommeren i det gamle hus, Pandora, som Helena har arvet efter sin gudfar. Men et gensyn med hendes første kærlighed, sætter gang i sønnen Alex' spekulationer over hvem, der er hans rigtige far. Helena har mange hemmeligheder, men spekulationerne er tæt på at koste hende ægteskabet med William. Historien fortælles på skift af Helena og sønnen Alex, mens scener fra fortid, nutid og fremtid væves sammen. Enkeltstående roman fra den populære forfatter til "De syv søstre-serien", der starter med .

Sød roman, som efterlader læseren med en følelse af selv at have mærket sommerheden og det cypriotiske landliv. Handlingen kommer dog til at virke en smule fortænkt. Alligevel er der ingen tvivl om, at Lucinda Riley altid leverer en smuk og levende fortalt historie.

Rosanna Leys Et spor af safranhar samme feel good-følelse af sommervarme krydret med familiehemmeligheder.


litteratursiden.dk

d. 20. maj. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 20. maj. 2019

Vidunderlig og storslået roman om familie, kærlighed og sammenhold i et ganske særligt hus, hvor hovedpersonenerne oplever både op- og nedture og hemmeligheder afsløres. Helena arver et gammelt hygge...Informationer og udgaver

2020

Bog

Lucinda Riley

Cicero, 2. udgave

2019

Bog

Lucinda Riley

Cicero, 1. udgave

2019

Ebog

Lucinda Riley

Cicero, 1. eBogsudgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Susanne Storm

Nota

2019

Lydbog (net)

indlæser: Susanne Storm

Cicero

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Susanne Storm

Cicero,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2019

Lydbog (cd)

indlæser: Susanne Storm

Cicero,AV Forlaget Den Grimme Ælling