Gå til indholdBøger / faglitteratur

Helbred med naturens kraft


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

256 sider

Udgivet

2021

Ophav

Andreas Michalsen(forfatter, (hovedansvarlig))

Lars Christiansen(oversætter)

Tom Menzel(illustrator)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 3. nov. 2020

Guide til naturmedicin og alternativ behandling til brug i hverdagen. For alle, der gerne vil afprøve det naturlige til at behandle.

Faste, yoga, ayurveda, helbredende planter, mindfulness og vegetarisk kost er alt sammen noget, man kan finde som alternativ behandling i denne bog af professor dr.med. Andreas Michalsen. Han er læge og guider her til at bruge naturmedicin og alternativ behandling. Bogen indeholder 12 kapitler med emner som: Naturmedicinen og den alternative behandlings grundprincipper, Stilstand gør dig syg og Strategier for et sundt liv. Her er noget om bl.a. gåture, kræftbehandling og kost - bare for at nævne et udpluk af de mange emner, som bogen tager fat på. Bogen indeholder også patienthistorier. Bagest i bogen alfabetisk indeks samt udvalg af den vigtigste litteratur.

En fagligt grundig bog - primært bestående af tekst - der helt sikkert vil optage dem, der særligt interesserer sig for naturmedicin og alternativ behandling. Bogens force er forfatterens lægefaglige baggrund.

Emnet er aktuelt, og der udgives derfor også en del bøger om det, fx UrteapotekerenDanmarks vilde lægeplanter


og Danmarks vilde lægeplanter. Michalsens bog udmærker sig ved både at medtage naturmedicin og anden alternativ behandlingEmnet er aktuelt, og der udgives derfor også en del bøger om det, fx Urteapotekeren og . Michalsens bog udmærker sig ved både at medtage naturmedicin og anden alternativ behandling.Informationer og udgaver

2021

Bog

Illustrator: Tom Menzel

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2020

Bog

Illustratorer: Tom Menzel, Sofarobotnik

People'sPress, 1. udgave

2020

Ebog

Illustratorer: Tom Menzel, Sofarobotnik

People'sPress, 1. udgave