Gå til indholdHeksen : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

670 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Krimi. 4-årige Linnea findes død i skoven og Patrik og hans kolleger skal opklare omstændighederne som lader til at have en sammenhæng med mordet på en jævnaldrende pige tredive år tidligere


Anmeldelser (3)


13. sep. 2017

Spændende og underholdende krimi af Camilla Läckberg. 10 bind i serien om Patrick Hedström, hans kolleger fra Tanumshede politistation og hans kone, forfatteren Erica. For alle læsere af kriminalromaner.

Politimanden Patrick Hedström og hans kone, forfatteren Erica, bor i den lille by Fjällbacka. Patrick og hans kolleger fra Tanumshede politistation kommer på prøve, da de finder fireårige Linnea død i skoven. Det viser sig, at Linneas død muligvis har en sammenhæng med mordet på en jævnaldrende pige tredive år tidligere. Sideløbende er der en rød tråd mellem de to dødsfald og en kvinde som bliver anklaget for heksekunstner i 1600-tallet.

Endnu en fantastisk og medrivende krimi fra Läckberg. Hendes krimier bliver bedre og bedre for hver bind i serien og er et must for alle krimilæsere.

Der findes efterhånden en del svenske, kvindelige krimiforfattere som specialiserer sig i serier med samme gennemgående hovedpersoner, hvis liv man følger både privat og arbejdsmæssigt. Ønskes noget der ligner, kan Liza Marklunds krimier anbefales. Første bind i hendes serie hedder Hedebølge


Der findes efterhånden en del svenske, kvindelige krimiforfattere som specialiserer sig i serier med samme gennemgående hovedpersoner, hvis liv man følger både privat og arbejdsmæssigt. Ønskes noget der ligner, kan Liza Marklunds krimier anbefales. Første bind i hendes serie hedder Hedebølge.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Hanne Guldhammer Møller

2018-01-02

Politiken

Af

Anne Bech-Danielsen

d. 9. dec. 2017


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2017

Punktskrift

2021

Bog

2019

Bog

2017

Bog

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017