Gå til indholdHeksebørnenes mor : min rejse til Håbets Land


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

287 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

genre/form

erindringerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Anja Ringgren Lovéns (f. 1978) livsfortælling fra opvæksten i Frederikshavn med en alkoholisk far til sammenbruddet efter moderens død. Om angst og spiseforstyrrelser og kampen for at rejse sig igen og realisere drømmen om at hjælpe børn i Afrika gennem hendes egen nødhjælpsorganisation DINNødhjælp


Anmeldelser (1)


10. feb. 2020

Til alle der vil læse en stærk og velskrevet beretning om at finde sit kald og gå efter det, er her fortællingen om en sej kvinde, der har viet sit liv til at redde "heksebørnene" i Nigeria.

Anja Lovén fortæller om sin opvækst med en alkoholisk far, sammenbruddet efter at have mistet sin elskede mor, og derefter en tid med angst og spiseforstyrrelser. En gammel drøm om at hjælpe de fattige i Afrika blusser op, da hun ser en britisk dokumentar om hekseanklagede børn, og snart er hun i gang med at realisere den. Efter få år har hun stiftet DINNødhjælp, hvor hun har samlet penge til at få et børnehjem op at stå. Hun tager selv rundt i de farligste egne af Nigeria, for at redde børn der anklages for at være hekse pga. overtro. I 2016 går et billede af AL viralt, hvor hun sidder på hug og giver vand til en misrøgtet og udsultet 2-årig. Snart er hendes navn på alles læber. Sammen med sin kæreste David kæmper hun stadig for at bekæmpe overtroen og uvidenheden i Nigeria, og de har bygget et børnehjem med masser af plads, som de kalder Land of Hope. Med fotos og uddrag fra Facebookopdateringer.

Det er umuligt ikke at blive berørt af AL's historie, der er fortalt lige ud af landevejen, med autenticitet og nærvær. Medrivende læsning, og de mange fotos understøtter oplevelsen af at komme tæt på.

Læs også Hvad svarer du, når livet kalder?


Mama Tenga


og Mama Tenga om børnehjem i Indien og Afrika. Om heksebørn findes ikke noget lignende på dansk p.tLæs også Hvad svarer du, når livet kalder? og om børnehjem i Indien og Afrika. Om heksebørn findes ikke noget lignende på dansk p.tLæs også Hvad svarer du, når livet kalder? og Mama Tenga om børnehjem i Indien og Afrika. Om heksebørn findes ikke noget lignende på dansk p.t.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Buur Pedersen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020