Gå til indholdHavunger : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

252 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Liget af en kvinde skyller op på stranden i en lille by på vestkysten, og psykolog Anne Lebæk vikles ind i sagen. Offeret var hendes klient, og hun ved, at kvinden aldrig ville komme tæt på havet frivilligt


Anmeldelser (4)


30. jan. 2019

Anne Lebæk vender tilbage til sin barndomsby og arbejder som psykolog. Da en af hendes klienter findes død på stranden, vikles hun ind i sagen, der har tråde til hendes fortid. En god blanding af spænding og hygge til de der ønsker mere provins og mindre blod.

Psykolog Anne Lebæk vender tilbage til sin barndomsby på Vestkysten efter mange år i København. Hun får arbejde i den lokale psykologpraksis, og da en af hendes klienter findes død, vikles hun ind i sagen. Samtidig må hun finde sig selv igen efter sin skilsmisse, og gøre op med mange af fortidens dæmoner, bl.a. hendes hjerneskadede søster, der ligger for døden. På forsiden indikerer teksten "En Anne Lebæk-krimi", at der er tale om en serie. Forfatteren er journalist og dette er hendes debut.

En god start på en lovende serie, hvor vi her lige får en flig af kernepersonerne, samtidig med at mordgåden skrider godt fremad, og alle sløjfer bliver bundet til sidst. Let at læse, med et overskueligt persongalleri og dagligdagsvendinger i dialogerne. Jeg kunne ikke mærke hovedpersonen nok til helt at føle med hende, og håber hun foldes mere ud i de næste bind.

Miljøet og letlæseligheden giver mindelser til de gamle, hyggelige Kirsten Holst og Maria Lang-krimier samt Anna Grues serie om Dan Sommerdahl, der begynder med Dybt at falde


Skrig under vand


. En psykolog som hovedperson finder man også i den fremragende serie om Katrine Wraa, der begynder med Skrig under vandMiljøet og letlæseligheden giver mindelser til de gamle, hyggelige Kirsten Holst og Maria Lang-krimier samt Anna Grues serie om Dan Sommerdahl, der begynder med Dybt at falde. En psykolog som hovedperson finder man også i den fremragende serie om Katrine Wraa, der begynder med Miljøet og letlæseligheden giver mindelser til de gamle, hyggelige Kirsten Holst og Maria Lang-krimier samt Anna Grues serie om Dan Sommerdahl, der begynder med Dybt at falde. En psykolog som hovedperson finder man også i den fremragende serie om Katrine Wraa, der begynder med Skrig under vand.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Buur Pedersen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Klara Bæhr

2019-03-04

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 16. feb. 2019

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 3. mar. 2019


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2019

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2019

Ebog

2021

Ebog

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019