Bøger / skønlitteratur / roman

Havhvepsen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
332 sider
Udgivet
2019
Genre og form
roman, krimi, romaner
Originaludgave
2019

Beskrivelse


Krimi. En skruppelløs hacker afpresser pacemakerpatienter. Efterforskerne Anna Blaafalk og Anders Axelsen bliver sat på sagen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. mar. 2019

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 7. mar. 2019

En skruppelløs hacker afpresser pacemakerpatienter. Efterforskerne Anna Blaafalk og Anders Axelsen bliver sat på sagen. For læsere af spændingsbøger og krimier.

Velhavende erhvervsfolk, alle pacemakerpatienter, afpresses af en skruppelløs hacker. Efterforskerne Anna Blaafalk og Anders Axelsen kommer på sagen, der blandt andet fører dem til Mallorca hvor et spektakulært mord finder sted med hjælp fra verdens farligste dyr, havhvepsen. De får hjælp af den nyansatte sektionsleder for politiets cyber crime center, Dieter Wolf. Samtidig har Anna Blaafalk også en gammel sag der spøger, med den tidligere kollega Sara Berg og et terrorangreb i København. "Havhvepsen" er anden selvstændige bog i krimiserien om efterforskeren Anna Blaafalk. Ensom ulv er første bog i serien.

Højt tempo og et veludtænkt plot. Sproget er let og bogen er hurtigt læst. Der er lidt mange personer at holde styr på, og man kan med fordel starte ved første bog i serien, da "Havhvepsen" henviser til begivenheder fra "Ensom Ulv".

Af andre spændende danske krimiserier kan nævnes Dennis Jürgensens serie om Roland Triel eller Jesper Steins serie om Axel Steen.