Gå til indholdHavets magi - den nye vikar


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

50 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


De tre venner Mira, Isla og Storm har en hemmelighed. De opdagede, ved en kæntringsulykke, at de tilhører havfolket, og nu er de forvandlede til menneskebørn. Talisa vil undersøge de tre børn, efter de, på forunderlig vis, overlevede i havet


Anmeldelser (1)


30. okt. 2019

Mira, Isla og Storm har en oplevelse sammen, der nu er deres hemmelighed, som de forsøger at holde for sig selv. De er bekymrede for, om Talisa har en mistanke om deres forvandling. Frilæsning fra 3. klasse/9 år.

Bogen er 2. del i serien "Havets magi". Indledningsvis får læseren et lille indblik i handlingen i første bog. De tre venner Mira, Isla og Storm har en hemmelighed. De opdagede ved en kæntringsulykke, at de tilhører havfolket, og nu er de forvandlet til menneskebørn. De er venner og går i skole sammen. Talisa er vikar for sundhedsplejersken på skolen. Hun vil undersøge de tre børn efter de, på forunderlig vis, overlevede i havet. I svømmehallen bliver børnene utilpasse, og Isla er ved at drukne. Hvorfor mon Talisa ved så meget? Mon også hun tilhører havets folk?.

Historien er en spændende og velfortalt historie om tre børns forvandlinger med hovedpersonen Mira som jeg-fortæller. Omslaget og bogens illustrationer, begået af Anita Sølver, er udtryksfulde og farverige, og de understøtter læsningen. Omslaget viser de tre venner, der hvisker om Talisa. Øverst ses en havfrue glide gennem vandet. Illustrationerne på bogens satsblade foregår også under havets overflade. Titelbladet viser det magiske perlearmbånd, børnene bærer. Teksten er letlæst, lix 14.

Det anbefales at læse 1. del af serien Havets magi - de knuste perler


. Line Kyeds serie "K for Klara" har også venskaber i fokusDet anbefales at læse 1. del af serien Havets magi - de knuste perler. Line Kyeds serie "K for Klara" har også venskaber i fokus.

Lektørudtalelse

Af

Lisbeth Thue Hansen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Bog

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019