Gå til indholdHavets hvisken


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

392 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2015


Beskrivelse


I 1901 synker et skib med en uvurderlig skat. Alle ombordværende omkommer på nær den unge Isabella Winterbourne, der redder sig i land, med skatten bundet fast til ryggen og et brændende ønske at lægge fortiden bag sig. I 2011 vender Libby tilbage til sit barndomshjem med samme ønske og langsomt flettes de to kvinders historie sammen


Anmeldelser (1)


1. jul. 2015

Hvor meget kan man tilgive og hvor meget skal man tilgive? En forfærdelig tragedie har slået et dybt skår i søstrene Libby og Juliets forhold, men efter tyve år vender Libby hjem, med et ønske om forståelse og forsoning. Fængslende familiesaga for kvinder i alle aldre, der holder af kærlighed, spænding og en god historie.

I 1901 synker et skib ud for kysten ved Lighthouse Bay med en uvurderlig skat. Alle ombordværende omkommer på nær en ung kvinde ved navn Isabella Winterbourne, der reder sig i land, med skatten bundet fast til ryggen og et brændende ønsker at lægge fortiden bag sig og leve et liv i frihed. I 2011 vender Libby tilbage til sit barndomshjem med samme ønske om at lægge fortidens sorger bag sig, og langsomt flettes de to kvinders historie sammen på tværs af tid og rum.

Familiesaga om skyld og forsoning, kærlighed og længslen efter et godt liv. Fortid og nutid flettes effektivt sammen til en spændende og underholdende kvinderoman, der vil bydes velkommen til en vinter-eftermiddag på sofaen eller en sommerdag på stranden.

Der findes mange bøger hvor fortid og nutid påvirker hinanden. Familien Tides hemmeligheder


Altid hos dig


og Altid hos dig rummer samme blanding af kærlighedshistorie og fortidsmysterie, men denne er også til læsere af slægtshistorier af fx Kate Morton eller Lucinda RileyDer findes mange bøger hvor fortid og nutid påvirker hinanden. Familien Tides hemmeligheder og rummer samme blanding af kærlighedshistorie og fortidsmysterie, men denne er også til læsere af slægtshistorier af fx Kate Morton eller Lucinda RileyDer findes mange bøger hvor fortid og nutid påvirker hinanden. Familien Tides hemmeligheder og Altid hos dig rummer samme blanding af kærlighedshistorie og fortidsmysterie, men denne er også til læsere af slægtshistorier af fx Kate Morton eller Lucinda Riley.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2015

Bog

2015

Lydbog (net)

2016

Ebog

2016