Gå til indholdHavet under os : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

324 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Som en kærlighedserklæring til sin mand og et sidste forsøg på at redde ægteskabet indvilliger Juliet i at rejse langs Centralamerikas kyst i en lille sejlbåd. Rejsen giver forholdet nyt liv, men afslører også de hemmeligheder, vi alle fortæller os selv og hinanden. For læsere af velskrevne og spændende fortællinger med menneskelige relationer i centrum


Anmeldelser (2)


17. jun. 2022

Som en kærlighedserklæring til sin mand og et sidste forsøg på at redde ægteskabet indvilliger Juliet i at rejse langs Centralamerikas kyst i en lille sejlbåd. Rejsen giver forholdet nyt liv, men afslører også de hemmeligheder, vi alle fortæller os selv og hinanden. For læsere af velskrevne og spændende fortællinger med menneskelige relationer i centrum.

Ved bogens start er Juliet flyttet ind i sin mand, Michaels klædeskab, hvor hun læser hans logbog i et desperat forsøg på at forstå, hvad der egentlig skete før og under den flere måneder lange sejltur. Ægteskabet har knaget i lang tid, og Juliet er ulykkelig og deprimeret, fanget af et overgreb i barndommen, der har efterladt sig uudslettelige spor. Mod alle odds bringer rejsen dem tættere på hinanden som familie, men de mange fine øjeblikke skæmmes af tilbagevendende konflikter, der dels afslører, hvor dårlige de er til at kommunikere, dels hvor ensomme de begge føler sig på trods af den fælles kærlighed.

Smuk, gribende og tankevækkende roman om et overgrebs betydning, om hvor lidt to mennesker ser hinanden, selvom de bor side om side og om, hvordan mange udfordringer kan løses ved at tale ærligt sammen. Det fungerer rigtig godt, at Michaels tanker kommer til udtryk gennem logbogen og giver Juliets oplevelser modspil og dybde.

I I det mørkeste, der findes


Forsvindinger


tager et ægtepar også på en rejse for at komme tættere på hinanden ForsvindingerI I det mørkeste, der findes tager et ægtepar også på en rejse for at komme tættere på hinanden I I det mørkeste, der findes tager et ægtepar også på en rejse for at komme tættere på hinanden Forsvindinger.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen

Politiken

Af

Kim Skotte

d. 24. jun. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022