Bøger / skønlitteratur / samfundsskildringer

Hasse får et liv

Del af Serie B

Beskrivelse


Tegneserie om en midaldrende digter, der føler sig fastlåst i byen. Han søger ud i naturen, i et forsøg på at skabe sig en ny tilværelse.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. maj 2020

af

af

Morten Langkilde

d. 7. maj 2020

Veludført tegneserie om en midaldrende digter, der føler sig fastlåst i byen. Han søger ud i naturen, i et forsøg på at skabe sig en ny tilværelse. For voksne læsere af eksistentielle tegneserier og graphic novels.

Hasse er en digter fra storbyen, der har skriveblokering. Han bruger det meste af sin tid på at drikke øl med vennerne, og lave overspringshandlinger, der holder ham væk fra skriveriet. En dag tager han toget ud af byen, ud i naturen, i et forsøg på at ændre sin tilværelse. På sin færd møder han flere forskellige mennesker, der udfordrer og inspirerer ham.

Veludført album, der er lavet i samarbejde mellem en digter og en tegner. Historien skaber, via ferme skift mellem realisme, humor og lettere surrealisme, spændende kontraster til den overvejende enkle handling. Det er således en velfungerende historie om at søge efter mening med tilværelsen, og tage hånd om sin egen udvikling. Tegningerne formidler historien på udmærket vis.

Andre tegneserier, der handler om at forsøge at skabe sig et nyt liv, er Rune Rybergs Pingpris-vinder Death saveFrankenstine, og Kramhøft og Adens FrankenstineAndre tegneserier, der handler om at forsøge at skabe sig et nyt liv, er Rune Rybergs Pingpris-vinder Death save, og Kramhøft og Adens .


Information

d. 25. juli 2020

af

af

Matthias Wivel

d. 25. juli 2020


Weekendavisen

d. 12. juni 2020

af

af

Erik Barkman

d. 12. juni 2020


Politiken

d. 17. juni 2020

af

af

Felix Rothstein

d. 17. juni 2020


Standart

Årg. 34 nr. 4 (2020)

af

af

Johannes Poulsen (f. 1984)

Årg. 34 nr. 4 (2020)