Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / biografier

Harry Styles : superstjerne A-Z


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

256 sider: ill. i farver

Udgivet

2013

Ophav

Sarah Oliver(forfatter)

Brian Christensen(oversætter)
Genre og formbiografier
Målgruppe

til børn


Beskrivelse


Om Harry Styles (f. 1994) liv og foreløbige karriere i boybandet One Direction


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. jun. 2013

af

af

Stine Veisegaard

d. 25. jun. 2013

Hurtig læst bog om popidolet Harry Styles fra det britiske boyband One Direction. Bogen henvender sig til fans (især piger) fra 12 år og kræver ikke nogen særlig formidling.

Biografi om Harry Styles' liv og foreløbige karriere i det berømte boyband One Direction. Gennem en række afsnit berettes om Harrys liv fra fødsel til nu. Harrys musikinteresse, som medførte deltagelse i den engelske udgave af X Factor, fylder selvsagt en del i bogen. Men også forholdet til fans og pigerne får god plads. Således fortælles om Harrys første kys, og hvilken type piger han foretrækker. Bogen har mange henvisninger til Twitter-opslag og interviews, hvilket fungerer godt og gør sproget ungdommeligt. Der er lilla-farvede fakta-bokse med overskriften "Vidste du?", hvor læseren får mange sjove oplysninger og anekdoter. Sproget er let tilgængeligt og skriften sat med stor typografi. De mange illustrationer er med farver og forestiller Harry Styles og de øvrige medlemmer af One Direction. Bogens forside har et foto af en smilende Harry Styles, som nok skal begejstre og tiltrække mange lånere. Forfatteren har skrevet et par andre bøger om superstjerner, heriblandt bogen One Direction : superstjerner fra A-Z, 2012.

Der findes efterhånden flere bøger om One Direction. Men dette er den første bog, der kun omhandler Harry Styles.

Bog om en af tidens største stjerner. Ungdommeligt sprog og indbydende forside appellerer til målgruppen, og bogen vil helt sikkert få mange udlån.Informationer og udgaver

2013

Bog

Sarah Oliver

Turbulenz, 1. udgave

2013

Ebog

Sarah Oliver

Turbulenz, 1. udgave