Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn

Hamster : et kæledyr


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

23 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav
Sværhedsgrad

let: 14

Målgruppe

til børn

Undervisning

let at læse, for begynderlæsere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2016

af

af

Stine Bille

d. 18. nov. 2016

En hamster er et meget lille kæledyr. Den er et pattedyr, og kan føde 4-12 unger på en gang. Hamsteren har store kindposer, som den kan fylde med mad. En let fagbog i serien "Fagklub. Grøn" til børn fra 6-8 år.

I denne bog kan du lære, hvordan man passer en hamster. Den er meget lille, og kan derfor nemt blive væk, hvis den kommer ud af sit bur. En hamster kan blive tam, hvis man sidder med den i hånden og passer godt på den. I dens bur skal der helst være noget sjovt legetøj, og altid frisk vand og mad. En hamster kan godt lide agurk, æble og pære, men får den slik, mandler, mango, kartofler eller tomater kan den blive syg. Bogen er læsepædagogisk bearbejdede, der er store farvefotos på hvert opslag, samt indholdsfortegnelse og stikordsregister.

En god lille fagbog om hamstere. Bogen formår med få og enkelte sætninger, at give mange faktuelle oplysninger om hamsteren, og hvordan den skal passes. Teksten understøttes af de søde og sjove farvefotos, og de grønne faktabokse giver liv til bogen.

Der findes mange forskellige bøger om det populære kæledyr fx Første bog om marsvin & hamsterHamster


eller Hamster, men de er for lidt ældre børnDer findes mange forskellige bøger om det populære kæledyr fx Første bog om marsvin & hamster eller , men de er for lidt ældre børn.Informationer og udgaver

2016

Bog

Andreas Munk Scheller

Alinea, 1. udgave

2018

Ebog

Andreas Munk Scheller

Alinea, 1. e-bogsudgave