Gå til indholdHamburger - uden filter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

334 sider: ill.

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Om Bo Hamburgers (f. 1970) liv med cykelsporten. En fortælling om en gennemstruktureret hverdag, hvor mad, træning, søvn og doping er nøje planlagt, men også om tiden efter karrierestoppet, og om hvordan han kæmper for at forblive en del af cykelverdenen


Anmeldelser (1)


21. okt. 2019

En ærlig beretning om cykelsporten i 1990'erne, hvor doping og cykling var tæt forbundet. For Bo Hamburger var det ikke nok at være med, han ville vinde og derfor var EPO vejen frem. Bogen er interessant for alle cykelinteresserede læsere.

Bogen beskriver Bo Hamburgers liv med cykelsporten. Det er en fortælling om en gennemstruktureret hverdag, hvor mad, træning, søvn og doping er nøje planlagt. Den handler også om tiden efter karrierestoppet, og om hvordan Bo kæmper for at forblive en del af cykelverdenen. Med sort/hvide fotos.

Bogen er krydret med direkte citater fra hovedpersonen selv, og som læser får man et godt indblik i en cykelrytters hverdag og tankerne bag beslutningen om at tage EPO. Bogen er et ærligt portræt af en mand, der arbejder med sig selv og som altid vil være cykelrytter i hjertet.

Der er skrevet flere biografier om cykelryttere der var aktive i slutningen af 1990'erne, hvor doping kom i søgelyset. Det er fx Riis


Forstå mig ret


Den største pris


eller Forstå mig ret. Derudover er der tidligere udkommet en biografi om Bo Hamburger, Den største pris, som også er skrevet efter hans karrierestopDer er skrevet flere biografier om cykelryttere der var aktive i slutningen af 1990'erne, hvor doping kom i søgelyset. Det er fx Riis eller . Derudover er der tidligere udkommet en biografi om Bo Hamburger, Den største pris, som også er skrevet efter hans karrierestopDer er skrevet flere biografier om cykelryttere der var aktive i slutningen af 1990'erne, hvor doping kom i søgelyset. Det er fx Riis eller Forstå mig ret. Derudover er der tidligere udkommet en biografi om Bo Hamburger, , som også er skrevet efter hans karrierestopDer er skrevet flere biografier om cykelryttere der var aktive i slutningen af 1990'erne, hvor doping kom i søgelyset. Det er fx Riis eller Forstå mig ret. Derudover er der tidligere udkommet en biografi om Bo Hamburger, Den største pris, som også er skrevet efter hans karrierestop.

Lektørudtalelse

Af

Anette Brinkløv Liebmann


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019