Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hævnen : krimi

Del 3 af PyromanenDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

363 sider

Udgivet

2020

Ophav

Inger Wolf(forfatter)
Genre og formroman, krimi, romaner
Originaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. Brandefterforskeren Klara og hendes kollega og kæreste, Sebastian, sendes til Lycksele hvor en 8-årige pige er forsvundet og hendes forældre brutalt myrdet. Der kan trækkes tråde til Klaras bortførelse som barn, og hun må nu til bunds i sagen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jun. 2020

af

af

Sanne Mendel

d. 16. jun. 2020

Uhyggelig og spændende krimi om brandefterforskeren Klara, som sendes til barndomsbyen Lycksele i Sverige sammen med kollegaen og kæresten Sebastian. En 8-årig pige er forsvundet, og hendes forældre findes brutalt myrdet. Der mistænkes samme gerningsmand, som bortførte Klara som barn. For læsere af kriminalromaner.

Tredje bind i serien "Pyromanen". Første bind hedder SorgerGiften


og andet bind Giften. Den forsvundne 8-årige pige ligner Klara til forveksling, og Klara sætter sig for at undersøge sagen til bunds. Men hun oplever et psykisk tilbagefald ved gensynet af sin barndomsby, og Sebastian bliver alvorligt bekymret for hende. Presset stiger yderligere på Klara, da endnu en lille pige forsvinder, og hun må samtidig bekæmpe sine indre dæmoner. Imens kommer hun og Sebastian tættere på en uhyggelig opklaring af Klaras egen bortførelse som barnTredje bind i serien "Pyromanen". Første bind hedder Sorger og andet bind . Den forsvundne 8-årige pige ligner Klara til forveksling, og Klara sætter sig for at undersøge sagen til bunds. Men hun oplever et psykisk tilbagefald ved gensynet af sin barndomsby, og Sebastian bliver alvorligt bekymret for hende. Presset stiger yderligere på Klara, da endnu en lille pige forsvinder, og hun må samtidig bekæmpe sine indre dæmoner. Imens kommer hun og Sebastian tættere på en uhyggelig opklaring af Klaras egen bortførelse som barn.

Forrygende krimi med et virkelig godt plot. Læseren er underholdt fra første til sidste side. Krimien kan godt læses uafhængigt af de to første i serien, men det anbefales at læse dem først.

Der kan sammenlignes med forfatterskaber af fx Julie Hastrup, Elsebeth Egholm og Gretelise Holm.Informationer og udgaver

2020

Bog

Inger Wolf

People's Press, 1. udgave