Gå til indholdHævnen : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

363 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. Brandefterforskeren Klara og hendes kollega og kæreste, Sebastian, sendes til Lycksele hvor en 8-årige pige er forsvundet og hendes forældre brutalt myrdet. Der kan trækkes tråde til Klaras bortførelse som barn, og hun må nu til bunds i sagen


Anmeldelser (1)


16. jun. 2020

Uhyggelig og spændende krimi om brandefterforskeren Klara, som sendes til barndomsbyen Lycksele i Sverige sammen med kollegaen og kæresten Sebastian. En 8-årig pige er forsvundet, og hendes forældre findes brutalt myrdet. Der mistænkes samme gerningsmand, som bortførte Klara som barn. For læsere af kriminalromaner.

Tredje bind i serien "Pyromanen". Første bind hedder Sorger


Giften


og andet bind Giften. Den forsvundne 8-årige pige ligner Klara til forveksling, og Klara sætter sig for at undersøge sagen til bunds. Men hun oplever et psykisk tilbagefald ved gensynet af sin barndomsby, og Sebastian bliver alvorligt bekymret for hende. Presset stiger yderligere på Klara, da endnu en lille pige forsvinder, og hun må samtidig bekæmpe sine indre dæmoner. Imens kommer hun og Sebastian tættere på en uhyggelig opklaring af Klaras egen bortførelse som barnTredje bind i serien "Pyromanen". Første bind hedder Sorger og andet bind . Den forsvundne 8-årige pige ligner Klara til forveksling, og Klara sætter sig for at undersøge sagen til bunds. Men hun oplever et psykisk tilbagefald ved gensynet af sin barndomsby, og Sebastian bliver alvorligt bekymret for hende. Presset stiger yderligere på Klara, da endnu en lille pige forsvinder, og hun må samtidig bekæmpe sine indre dæmoner. Imens kommer hun og Sebastian tættere på en uhyggelig opklaring af Klaras egen bortførelse som barnTredje bind i serien "Pyromanen". Første bind hedder Sorger og andet bind Giften. Den forsvundne 8-årige pige ligner Klara til forveksling, og Klara sætter sig for at undersøge sagen til bunds. Men hun oplever et psykisk tilbagefald ved gensynet af sin barndomsby, og Sebastian bliver alvorligt bekymret for hende. Presset stiger yderligere på Klara, da endnu en lille pige forsvinder, og hun må samtidig bekæmpe sine indre dæmoner. Imens kommer hun og Sebastian tættere på en uhyggelig opklaring af Klaras egen bortførelse som barn.

Forrygende krimi med et virkelig godt plot. Læseren er underholdt fra første til sidste side. Krimien kan godt læses uafhængigt af de to første i serien, men det anbefales at læse dem først.

Der kan sammenlignes med forfatterskaber af fx Julie Hastrup, Elsebeth Egholm og Gretelise Holm.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Bog

2020