Gå til indholdHæklet tilbehør, pynt og gaver


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

124 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Forskelligartede hæklede projekter til hjemmet og til beklædning, der kan laves af både nybegyndere og øvede


Anmeldelser (1)


4. feb. 2022

Forskelligartede hæklede projekter til hjemmet og til beklædning, der kan laves af både nybegyndere og øvede.

I "Strikkede bluser og cardigans" introduceres man til de grundlæggende teknikker, der er anvendt i bogen, fx i-cord opslagning, forskellige udtagninger og islandsk aflukning. Der er gode råd til valg af materialer, montering og en oversigt over forkortelser. Herefter de 15 projekter, fx en lang raglanfrakke, poncho med hætte og en kjolebluse med snoninger. Hvert projekt indeholder sværhedsgrad, størrelsesguide, materialeforslag og strikkefasthed. I "Hæklet tilbehør, pynt og gaver" indledes med en hyldest til vinteren og hygge med indendørs sysler. Herefter følger hækletips som fx at sikre en god pasform. Projekterne er opdelt i 4 afsnit, som tæller "Hygge til hjemmet", "Accessories", "Pynteting" og "Gaver". Der hækles efter mønster samt diagram, og blandt projekterne finder man fx bordskånere, halsedisse, hue og en vinterlandsby.

Der er mange fine projekter i "Strikkede bluser og cardigans", som nybegyndere og øvede kan kaste sig over. Den lille strikkeskole fungerer godt, og opskrifterne er lette at følge, selv for nybegyndere. Det samme gør sig gældende i "Hæklet tilbehør, pynt og gaver", som har mange små, sjove projekter i let forståelige opskrifter ledsaget af fine fotos.

Der findes mange bøger med strikkede bluser, fx Toppe & trøjer


Lær at hækle


. Hæklet boligtilbehør findes også i Lær at hækle : 20 ting til boligenDer findes mange bøger med strikkede bluser, fx Toppe & trøjer. Hæklet boligtilbehør findes også i : 20 ting til boligenDer findes mange bøger med strikkede bluser, fx Toppe & trøjer. Hæklet boligtilbehør findes også i Lær at hækle : 20 ting til boligen.

Lektørudtalelse

Af

Louise Urban Andersen


Informationer og udgaver

Bog

2022