Gå til indholdBøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede søde kattekillinger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

71 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Ophav

Mitsuki Hoshi(forfatter)

Sidsel Sangild(oversætter)

Satomi Ochiai(illustrator)

Wataru Nakatsuji(illustrator)

m.fl

Genre og formhækleopskrifter, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2019

af

af

Frederik Nielsen

d. 17. jan. 2019

Hæklebog med forskellige racer af kattekillinger. Egner sig til både begyndere og øvede hæklere, der har lyst til at lave tøjdyr og arbejde med opskrifter baseret på diagrammer.

I bogen er der opskrifter på 12 forskellige kattekillinger, som man kan hækle til pynt eller til at lege med. Med variationer til at lave nøgleringe, fingerdukker, magneter og badges. Der er en oversigt over de materialer og det udstyr som skal bruges. En gennemgang af hækleteknikkerne til de forskellige opskrifter og hæklesymboler brugt i bogen. Hæklingen af den ene killing er detaljeret vist i en fotoserie, som hjælp til fremgangsmåden og til begyndere. Opskrifterne består derudover af diagrammer. Der er mange billeder af de færdige produkter. Forfatteren er japansk, selvlært hækler og en anerkendt amigurumi-kunstner. Hun har udgivet mere end 20 bøger. Denne er den anden som er oversat til dansk.

Variationen af killingerne er lille, det er mest farverne som adskiller dem eller om de står, sidder eller ligger ned. Der er ikke megen tekst. Næsten halvdelen af bogen er billeder med de færdige kattekillinger i forskellige fine stemningsbilleder.

Af samme forfatter findes Hæklede søde dyrVi hækler flere amigurumier


Et hæklet mikrokosmos


og ellers er der ligheder med Vi hækler flere amigurumier og Et hæklet mikrokosmos. Disse tre er dog bredere anvendelige, da de har en større variation af projekterAf samme forfatter findes Hæklede søde dyr og ellers er der ligheder med og Et hæklet mikrokosmos. Disse tre er dog bredere anvendelige, da de har en større variation af projekterAf samme forfatter findes Hæklede søde dyr og ellers er der ligheder med Vi hækler flere amigurumier og . Disse tre er dog bredere anvendelige, da de har en større variation af projekter.Informationer og udgaver

2019

Bog

Illustratorer: Satomi Ochiai, Wataru Nakatsuji, Itsu Okamura

Legind, 1. udgave