Bøger / faglitteratur / hæklemønstre

Hækl!


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
82 sider: ill. i farver
Udgivet
2015
Ophav
Genre og form
hæklemønstre, hækleopskrifter, opskrifter

Beskrivelse


Omkring 20 hækleopskrifter på bl.a. tasker, brocher, grydelapper, tæppe, huer og muffediser i et enkelt og grafisk udtryk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. okt. 2015

af

af

Conni Boll Christensen

d. 9. okt. 2015

Hæklebog med mønstre i et stramt grafisk formsprog bl.a. inspireret af mødet mellem lys og skygge. For alle hæklere.

Bogen indeholder omkring 20 hækleopskrifter, der alle har et enkelt og grafisk udtryk. Farverne sort, hvid og rød er anvendt i tasker, hvoraf flere har en bund af skind. Derudover er der grydelapper, et tæppe sammensat af hæklede firkanter samlet i lange strimler, muffediser, huer og brocher. Sidstnævnte er dog mere farverige i udtrykket. Der er nyfortolkninger af det klassiske mellemværk, dvs. blonder hæklet med en meget tynd tråd. Forfatteren, som er svensk, har en forkærlighed for at modernisere de traditionelle oldemorfirkanter, som i bogen anvendes på forskellige måder. Der er praktiske tips til nybegyndere og noget om montering og valg af materialer.

Indbydende hæklebog med små og overskuelige projekter fortolket meget moderne og enkelt. Ihærdige nybegyndere kan godt hænge på.

Helt nye hæklere er nok bedre hjulpet af Lær at hækle, elsk at hækleFine & farverige firkanter - du selv kan hækle. Oldemorfirkanter findes i flere andre bøger fx i Fine & farverige firkanter - du selv kan hækleHelt nye hæklere er nok bedre hjulpet af Lær at hækle, elsk at hækle. Oldemorfirkanter findes i flere andre bøger fx i .