Gå til indholdHåndværk og design : de hårde materialer : 3.-6. klassetrin


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

173 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


En helt igennem flot og inspirerende bog til faget "håndværk og design" på mellemtrinnet. Bogen rummer konkrete undervisningsforløb med begrundelser i fagets formål og kompetenceområder. Bogen er henvendt til lærere i folkeskolen


Anmeldelser (2)


16. apr. 2021

En helt igennem flot og inspirerende bog til faget "håndværk og design" på mellemtrinnet. Bogen rummer konkrete undervisningsforløb med begrundelser i fagets formål og kompetenceområder. Bogen er henvendt til lærere i folkeskolen.

Bogen fokuserer på de hårde materialer, man kan arbejde med i faget "håndværk og design". Bogen er opdelt i to dele. Den første del indeholder gode idéer og inspiration til designprocesser, innovation, indretning af faglokaler med mere. Anden del af bogen præsenterer 30 konkrete undervisningsforløb med fokus på materialer som træ, bark, beton, metal og plast. Undervisningsforløbene er inddelt i tre forskellige sværhedsgrader, og der er illustrationer og grundige forløbsbeskrivelser til dem alle.

En fantastisk flot og gennemarbejdet bog, som er rig på illustrationer og forklaringer, der gør det nemt for læreren i faget. De flotte illustrationer og innovative idéer gør, at det nærmest er en æstetisk oplevelse af kigge i bogen.

En lignende bog er: Håndværk & design


En lignende bog er: Håndværk & design.

Lektørudtalelse

Af

Mette F. F Dyreborg

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Lisbeth Tolstrup

2022-04-01


Informationer og udgaver

Bog

2021