Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Håndboldtips : 725 træningsøvelser til håndbold


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

460 sider: ill. ; 27 cm

Udgivet

2019

Ophav
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for idrætsledere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Per Drustrup Larsen

2008

Forordet angiver selv målgruppen ganske præcist: primært til håndboldtrænere, idrætslærere og andre med interesse i træning af håndbold. I kraft af håndboldspillets mange udøvere overalt, får de mange frivillige trænere i denne bog et godt arbejdsredskab til at udvikle træningen.

Forfatteren har spillet håndbold og har været træner i endnu flere år. Inspireret af sine egne erfaringer, andre trænere og kurser har han samlet og systematiseret et både systematisk og praktisk opslagsværk, der i mange år vil være en god inspirationskilde til de tekniske og praktiske sider af håndboldspillet. Med diagrammer over deltagere og placering på håndboldbanen samt med tændstikfigurer og deltaljerede beskrivelser kommer bogen rundt om de centrale discipliner i såvel træning som kamp: opvarmning, håndboldrelaterede spil og lege, fysisk træning, teknisk træning og angrebstræning, angrebsåbninger og systemtræning, forsvarstræning, målvogtertræning samt udstrækning. Bogen sælger ikke sig selv ved første øjekast med sin megen tekst og mange små diagrammer, men ved et grundigere studie i de rette hænder åbner bogens store anvendelighed sig.

Det er begrænset, hvor meget brugbart litteratur, der er om emnet. God liste over især danske titler, hvor de nyeste er fra 2002: Håndboldstrategi - taktik og træning samt Aerob og anaerob træning, så bogen udfylder et hul.

En meget nyttig inspirationskilde til de mange håndboldtrænere! Bagest findes en god systematisk oversigt over alle 725 øvelser.Informationer og udgaver

2019

Bog

Peter Schmidt (f. 1964)

Books on Demand, Ny udgave, 1. version

2017

Bog

Peter Schmidt (f. 1964)

Books on Demand, 2. udgave

2008

Bog

Peter Schmidt (f. 1964)

Djurs

2017

Ebog

Peter Schmidt (f. 1964)

Books on Demand, 2. udgave