Gå til indhold



Håndbog i professionelle læringsfællesskaber


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (2)


11. nov. 2016

En guide til professionelle læringsfællesskaber i praksis for skoleverdenens professionelle parter, især skoleledere, lærere og pædagoger, men også de øvrige faggrupper, som indgår i skolens pædagogiske samarbejde.

Bogen guider læserne gennem processen med at skabe professionelle læringsfællesskaber både i det helt nære ude i klasseværelset, men også i det mere overordnede på skole- og forvaltningsplan. De enkelte kapitler veksler mellem cases, teorier, refleksioner og visioner samt en masse skemaer, som kan danne udgangspunkt for den enkelte skoles arbejde med at skabe professionelle læringsfællesskaber. Skemaerne kan downloades på forlagets hjemmeside.

Det er en både interessant og velovervejet udgivelse, som kan danne et godt udgangspunkt for processen med at skabe professionelle læringsfællesskaber både i klasseværelset og som skole.

Der er meget fokus på de professionelle læringsfællesskaber i skoleverdenen, og der er derfor også udkommet en del litteratur om emnet. Det vil være oplagt at læse denne udgivelse sammen med titler som Ledere af læring


Professionelle læringsfællesskaber


På vej til drømmeklassen


, Professionelle læringsfællesskaber og På vej til drømmeklassenDer er meget fokus på de professionelle læringsfællesskaber i skoleverdenen, og der er derfor også udkommet en del litteratur om emnet. Det vil være oplagt at læse denne udgivelse sammen med titler som Ledere af læring, og På vej til drømmeklassenDer er meget fokus på de professionelle læringsfællesskaber i skoleverdenen, og der er derfor også udkommet en del litteratur om emnet. Det vil være oplagt at læse denne udgivelse sammen med titler som Ledere af læring, Professionelle læringsfællesskaber og Der er meget fokus på de professionelle læringsfællesskaber i skoleverdenen, og der er derfor også udkommet en del litteratur om emnet. Det vil være oplagt at læse denne udgivelse sammen med titler som Ledere af læring, Professionelle læringsfællesskaber og På vej til drømmeklassen.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Helge Christiansen

2017-01-18


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016