Gå til indholdHåndbog for feminister (og deres modstandere) : 30 spørgsmål og svar om køn og ligestilling


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

204 sider

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Anmeldelser (3)


9. jun. 2015

Ny udgave af forfatterens debatbog om ligestilling. For alle der interesser sig for samfundsforhold og kvinders vilkår.

Bogen udgives i ny udgave og med ny titel i anledning af 100-året for kvinders valgret. Da den udkom første gang i 2008 under titlen " Hvorfor er feminister så snerpede?" var det 100-året for valgretten til kommunalvalgene, der blev markeret. Den består som sidst af 4 dele. Et historisk afsnit. Dernæst de 30 gængse spørgsmål om det unødvendige fokus på ligestillingen. De 30 spørgsmål imødegås med argumentation for relevansen. Et afsnit omhandler kontrolmetoder og magtstrukturer, der på mange planer anvendes til at fastholde kvinder, lige fra vold til økonomi og opdragelse. Afsluttes med et afsnit om nutidige strategier for ligestilling.

En velskrevet, engagerende og stadig aktuel debatbog, der er velunderbygget med statistik og lovgivning. Favner emnet på en lettilgængelig måde, der gør den velegnet såvel i debat som i en undervisningssammenhæng.

Bogen er totalt gennemskrevet og ajourført med nye tal og lovgivningsinitiativer. Den har ændret titel. 1.udgaven har titlen Hvorfor er feminister så snerpede?


Bogen er totalt gennemskrevet og ajourført med nye tal og lovgivningsinitiativer. Den har ændret titel. 1.udgaven har titlen Hvorfor er feminister så snerpede?.

Lektørudtalelse

Af

Jytte Bræmer

Noter / Historielærerforeningen for Gymnasiet og HF

Af

Jeppe Bæk Meier

Nr. 206 (2015)

Jyllands-posten

Af

Lone Nørgaard

d. 2. jul. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2015

Lydbog (net)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Ebog

2015