Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Guld i gryden : ganeforkælende hverdagsmad - hurtigt, nemt og sundt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

158 sider: ill. i farver ; 28 cm

Udgivet

2013

Ophav

Sif Orellana(forfatter, illustrator)

Søren Gammelmark(illustrator)
Genre og formkogebøger, opskrifter

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. jan. 2014

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 27. jan. 2014

Bogen Guld i gryden er seneste skud på stammen af Sif Orellana kogebøger. Denne er med hurtig, nem og sund hverdagsmad som tema. Forfatteren har mange fans blandt småbørnsmødre og vil blive pænt efterspurgt.

Indbydende indbinding og illustrationer i Orellanas velkendte univers. Indholdsfortegnelse man nemt kan orientere sig i og finde de temaer man skal bruge: fx brød, kager, supper, kyllingeretter, mormormad, mad til to dage mm. Der er en gennemgang af 8 superkrydderier, der indeholder mange antioxidanter og andre gode egenskaber. Hver opskrift indledes med en lille anekdote og også gerne et tip til tilberedningen eller en variation over opskriften. Mange flotte billeder af glade børn i forskellige situationer, eller af indbydende steder og retter. Opskrifterne er nemme at gå til. Til sidst følger et register med opskriftsnavnene i alfabetisk orden. Det varer lidt før bogen er så slidt, at den kan ligge opslået på køkkenbordet, hvilket gør den lidt besværlig at have med i køkkenet.

Orellanas univers er velkendt og hun har allerede mange kogebøger bag sig. Ellers kan også nævnes Nicoline Olsens Liv og glade dage eller Felix Smiths Køkken & kaos, som også er kogebøger for moderne børnefamilier, der på billedsiden også sælger en bestemt livsstil.

Velkendt og populært kogebogs univers, med et væld af nemme opskrifter rettet mod børnefamilier.Informationer og udgaver

2013

Bog

Illustrator: Søren Gammelmark

Tinkerbell Books, 1. udgave