Gå til indholdGudindens genkomst : en bog om kvindelighed, kraft & kreativitet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

275 sider

Udgivet

2009

genre/form

øvelserOriginaludgave

2008


Anmeldelser (2)


6. okt. 2008

Gudindens genkomst henvender sig nok mest til kvinder, men også til mænd der gerne vil vide mere om det hele menneske. Bogen formidles til brugere, der gerne vil arbejde med selvudvikling i et kropsligt perspektiv.

Majbritte Ulrikkeholm har skrevet en række bøger, der på en eller anden måde handler om selvudvikling, selvom de ikke alle er faglitterære. Senest har hun udgivet Hannas have, der er en roman. Desuden er hun sanger, foredragsholder, afholder kurser, underviser, og maler. Hun skriver let, flydende og samtidig intellektuelt. Der er ikke mange fremmedord, men der er meget indhold. Bogen har mange eksempler, øvelser og fantasirejser. En del af fantasirejserne er indtalt på cd'en Poetiske fantasirejser.

Der er andre bøger om og med gudinde-tanker, sjælerejser osv., men denne udmærker sig ved ikke at være tilknyttet et bestemt religiøst kompleks.

En rigtig udemærket selvudviklingsbog, med et udmærket sprog og et spændende budskab. Det er en lise at være fri for det amerikanske selvroseri, der ellers ofte kendetegner denne type litteratur. Et udpræget dansk bud på genren.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe

Bogmarkedet

Af

Iben Danielsen

Årg. 154, nr. 20 (2008)


Informationer og udgaver

Bog

2009

Bog

2008

Ebog

2008