Gå til indholdGud kysser uden samtykke : politisk ukorrekte opråb


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

183 sider

Udgivet

2021

genre/form

prædikenerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Samling af 34 prædikener skrevet af sognepræst Poul Joachim Stender fra Kirke Saaby og Kisserup Sogne. Prædikenerne er opråb over samfundsaktuelle emner. For voksne med interesse for kristendom, debat og samfundsforhold


Anmeldelser (1)


19. nov. 2021

Samling af 34 prædikener skrevet af sognepræst Poul Joachim Stender fra Kirke Saaby og Kisserup Sogne. Prædikenerne er opråb over samfundsaktuelle emner. For voksne med interesse for kristendom, debat og samfundsforhold.

Samling af prædikener, der med forfatterens egne ord er politisk ukorrekte opråb. Selv om prædikenerne har hvert sit emne, så kredser mange af dem om, at kristendommen er blevet harmløs, at præsterne nævner Jesus mindre i deres prædikener for ikke at "støde" tilhørerne. Emner, der dukker op flere gange, er også kristenforfølgelserne, med en understregning af, at kristne er verdens mest forfulgte religiøse gruppe, at forfatteren mener, der er for meget fokus på klimadebatten, og at danskerne er blevet krænkelsesparate og ikke mindst mindre dannede og åndfulde.

Glimrende debatbog, der er skrevet med stor entusiasme. Forfatteren nævner selv, at han er en privilegeret, hvid mand, og man kan godt aflæse, at han ikke selv har erfaring med at være ofre for reelle krænkelser, når han indimellem tager meget let på det. Når det er sagt, er der rigtig mange tankevækkende pointer også for den læser, der ikke er enig. Kristne læsere vil have klart størst udbytte af teksterne, da ikke-troende læsere indimellem vil stå af.

Denne bog er også skrevet af en præst, der blander sig i samfundsdebatten: Arvegods


: giv visdom videreDenne bog er også skrevet af en præst, der blander sig i samfundsdebatten: Arvegods : giv visdom videre.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Bog

2021