Bøger / faglitteratur / veganske kogebøger

Grønt smørrebrød


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
253 sider: ill. i farver
Udgivet
2022
Ophav
Genre og form
veganske kogebøger, vegetariske kogebøger, opskrifter, kogebøger
Målgruppe
for veganere

Beskrivelse


Indbydende smørrebrødsbog med fokus på det grønne valg. En bog for både vegetarer, veganere - og alle andre, der gerne vil have mere grønt ind i maden.

Indhold

Smørrebrødet går grønt ; Kom godt i gang ; Sild, lax og anden fuskefisk ; Pålægssalater ; Kartoffel-, tomat- og avocadomadder ; Smørepålæg og spreads - et par flade ; Højtbelagt ; Frugtmadder ; Brød og smørelse - den gode bund ; Surt, sødt og knas - prikken over i'et


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juni 2022

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 10. juni 2022

Indbydende smørrebrødsbog med fokus på det grønne valg. En bog for både vegetarer, veganere - og alle andre, der gerne vil have mere grønt ind i maden.

Kirsten Skaarup er en "klassiker" indenfor kogebogsverdenen, og nu går hun også den grønne vej i smørrebrødsverdenen. Bogen indeholder ca. 15 sider med hvad grønt smørrebrød er, og hvordan man kommer i gang med det. Resten af bogen er opskrifter fordelt på: "Sild, lax og anden fuskefisk", "Pålægsalater, Kartoffel-, tomat-og avocadomadder", "Smørrepålæg og spreads - et par flade", "Højtbelagt samt Frugtmadder". Bagest er der kapitler med grundelementer som: "Brød og smørrelse - den gode bund", "Surt, sødt og knas - prikken over i'et". Bogen afrundes med et alfabetisk register. Rundt i bogen er der også sider med præsentationer af gæstekokke.

En rigtig indbydende smørrebrødskogebog med fokus på det grønne. Det er specielt interessant, hvilke ingredienser der bruges til at erstatte madvarer som fx laks, sild, leverpostej osv. Her bruges der pastinak (kaldet fuskefisk), aubergine og bønner. Meget interessant at prøve om man kan opnå en smag, der ligner. En meget spændende udgivelse, der kan skabe nye standarder for det klassiske smørrebrød.

Med den megen fokus på grøn mad har vi nyere udgivelser som: Aamanns grønne køkkenRørtPlantemadder og Rørt. Eneste anden bog med grønne madder er: PlantemadderMed den megen fokus på grøn mad har vi nyere udgivelser som: Aamanns grønne køkken og . Eneste anden bog med grønne madder er: PlantemadderMed den megen fokus på grøn mad har vi nyere udgivelser som: Aamanns grønne køkken og Rørt. Eneste anden bog med grønne madder er: .